Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST, ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟ βράδυ ΦΕΥΓΕΙ ο ϊος, -που ΔΕΝ υπήρχε- πάει αλλού. Φάε ήσυχος το Σανό σου. Επίσημο: Τέλος οι μάσκες στους εξωτερικούς χώρους χωρίς συγχρωτισμό - Τι ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Αίρεται από αύριο, Πέμπτη, το περιοριστικό μέτρο της χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους όπου δεν υπάρχει συγχρωτισμός, όπως ανακοίνωσε... ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, στη σημερινή ενημέρωση.  Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Ιουνίου:  -αίρεται το μέτρο του περιορισμού της νυχτερινής κυκλοφορίας  -εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι εργαζόμενοι από την υποχρέωση διενέργειας self test σε χώρους εργασίας αλλά και των αθλουμένων σε γυμναστήρια, 15 ημέρες έπειτα από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού και της δεύτερης δόσης, εφόσον πρόκειται για εμβόλιο δύο δόσεων.  -αλλάζει το πρωτόκολλο στην εστίαση, με αύξηση του ανώτατου ορίου παρουσίας μέχρι 10 άτομα ανά τραπέζι (αντί έξι που ισχύει σήμερα).  Σχετικά με τη λειτουργία των εξωτερικών χώρων δεξιώσεων, επιβεβαιώνεται ότι το ανώτατο όριο ατόμων θα είναι 300 άτομα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και με τα υφιστάμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Για τις οργανωμένες παραλίες ορίζεται μέγιστος αριθμός 120 ατόμων ανά 1000 τμ. επιφάνειας παραλίας με ελεγχόμενη είσοδο.

3 σχόλια:

  1. Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι είναι 600% πιο πιθανό να πεθάνουν από Covid «Variants» από τους μη εμβολιασμένους ανθρώπους
    .
    Vaccinated People Found to be 600% More Likely to Die from Covid ‘Variants’ than Unvaccinated People
    .
    https://humansarefree.com/2021/06/vaccinated-600-percent-more-likely-to-die-from-covid-variants.html


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γάλλος ειδικός που ωθεί τα εμβόλια στα παιδιά είναι πρόεδρος του Ιδρύματος Rothschild

    French Expert Pushing Vaccines on Children is a Rothschild Foundation Chairman


    https://humansarefree.com/2021/06/rothschild-foundation-chairman-pushing-vaccines-on-children.html


    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειπανε οτι εμβολιασμενος που ερχεται σε επαφη με κρουσμα δεν θα κανει τεστ.Πριν δεκα μερες γνωστη μου εμβολιασμενη,με την κορη της κρουσμα, και χωρις να εχει καθολου συμπτωματα,σε κανονικο τεστ βγηκε θετικωτατη.Πολυ λαθος τις βλεπω τις αποφασεις.Εν τω μεταξυ αν την ευθυνη του εμβολιασμου την εχουμε εμεις,τοτε δεν μπορει να υπαρχει ανισοτητα λογω διαχωρισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive