Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΧΑΜΟΣ στην Εκκλησία! ΣΟΚ στην Μονή Πετράκη! Ιερέας επιτέθηκε με βιτριόλι σε Μητροπολίτες – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ, Οι τρεις είναι τραυματίες με σοβαρά εγκαύματα

Στο νοσοκομείο πήγαν Κικίλιας και Ιερώνυμος... Επίθεση με βιτριόλι δέχθηκαν Μητροπολίτες στην Μονή Πετράκη και έχουν μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
ΦΩΤΟ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΑΠΠΑΣ. Όπως μεταδίδεται, είχε προγραμματιστεί συνοδικό δικαστήριο στο οποίο συμμετείχαν 7 Μητροπολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες...
εγκαλούμενος ιερέας, επιτέθηκε με βιτριόλι στους αρχιερείς.  Ο δράστης έχει συλληφθεί. 

Η σύλληψη του ατόμου πραγματοποιήθηκε από τον φρουρό ασφαλείας της Μονής με την συνδρομή ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών οι οποίοι έσπευσαν πρώτοι στο σημείο. Ο ίδιος ο φρουρός ασφαλείας έχει και αυτός τραυματιστεί από το καυστικό υγρό και έχει μεταφερθεί επίσης στο νοσοκομείο.   Ο εν λόγω κληρικός όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είχε μαζί του ένα μπουκαλάκι με βιτριόλι, το οποίο έριξε κατά των Μητροπολιτών στα χέρια και στο πρόσωπο.

Ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και ήταν κατηγορούμενος σε Συνοδικό Δικαστήριο.   Ο ιερέας που έκανε την επίθεση. Ειδικότερα, συνεδρίαζε το Συνοδικό Δικαστήριο στο 2ο όροφο της Μονής με θέμα την καθαίρεση ενός Ιερέα, σε δεύτερο βαθμό. Ο προς καθαίρεση ιερέας είχε καταφέρει να περάσει μέσα στον χώρο της συνεδρίασης δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό το οποία, όταν άκουσε την αρνητική για αυτόν απόφαση του Συνοδικό Δικαστήριο, εκτόξευσε προς τους παρευρισκόμενους.   Οι τραυματίες Μητροπολίτες είναι οι Κηφισιάς (σοβαρά), Γλυφάδας, Άρτας, Ζακύνθου, Κασσανδρείας, Ηλιουπόλεως και Γουμένισας.

Τραυματισμένοι είναι 7 Μητροπολίτες, δύο δικηγόροι καθώς και ο φρουρός της Μονής.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις εξ αυτών έχουν μεταφερθεί στο ΚΑΤ σε σοβαρή κατάσταση ενώ οι υπόλοιποι στο Λαϊκό Νοσοκομείο. 

Δεν διατρέχει κανενός η ζωή κίνδυνο!  Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας πήγε μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στο ΓΝ Λαϊκό, όπου διακομίστηκαν τραυματίες από την Μονή Πετράκη.   ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive