Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021

ΜΕΓΑΛΟ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ”! Ο ΠΑΤΕΡ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Ο δράστης της επίθεσης (ΦΩΤΟ) με καυστικό υγρό στους έξι Μητροπολίτες και τον γραμματέας της επιτροπής, Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Κόμβος έχει “βαρύ” βιογραφικό αλλά όχι για τον σωστό λόγο. Σύμφωνα με πληροφορίες το 2018 είχε συλληφθεί για κατοχή ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης....  Κατά τη σύλληψή του από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, ο 32χρονος ιερέας είχε κρυμμένη στα ράσα 1,8 γραμμάρια κοκαΐνης. Μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, του απαγγέλθηκε κατηγορία και αφέθηκε ελεύθερος.  Ο συγκεκριμένος «ιερέας» είναι γνωστός για τη συμπεριφορά και τη δράση του, όπως αναφέρεται, στους τοπικούς ενημερωτικούς ιστότοπους της Βέροιας. Είχε αλλάξει ενορίες μετά από επεισόδιο σε χωριό της Βέροιας. Μάλιστα πρωταγωνίστησε σε επεισόδια που έλαβαν χώρα στις 31 Μάιου 2015 στο προαύλιο του ναού μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας.  Σε βάρος του υπήρχαν καταγγελίες για μια σειρά αδικήματα οικονομικής φύσεως και όχι μόνο. Το διάστημα εκείνο διέμενε σε σπίτι ιδιοκτησίας του Ιερού Ναού, δίπλα στην εκκλησία. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, αρέσκονταν να δέχεται και να φιλοξενεί νεαρά αγόρια, ως «ποίμνιο», όπως αναφέρει το veroianet.gr  Το επεισόδιο αυτό δεν ήταν το μοναδικό στο οποίο στο οποίο είπε πρωταγωνιστήσει. Πριν από αυτό είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και να χειροδικήσει σε βάρος γυναίκας!!! Στα πρωτοφανή επεισόδια, το Μάιου του 2015 χρειάστηκε η επέμβαση δύο περιπολικών για να ηρεμήσει η κατάσταση…. Την επομένη των επεισοδίων, «οπλισμένος» με ένα καδρόνι, επιχείρησε να επιτεθεί σε μεσήλικη γυναίκα. Πήγε έξω από το σπίτι της και την φώναζε να βγει έξω με ακατανόμαστες εκφράσεις!!! Υποβλήθηκε μήνυση εναντίον του και συνελήφθη.  Κατά περίεργο τρόπο, δεν προσδιορίστηκε ημερομηνία εκδίκασης της σε βάρος του μήνυσης….!!! Ο καταγόμενος από χωριό των Σερρών «ιερέας», μετά τα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, τέθηκε σε «διαθεσιμότητα».  Κατά την αποχώρησή του από το σπίτι όπου διέμενε, το οποίο ανήκε στην ενορία, «σήκωσε» κυριολεκτικά τα πάντα!!! Φόρτωσε και πήρε φεύγοντας όλον το οικιακό εξοπλισμό. Μάλιστα την τελευταία στιγμή σώθηκαν λίγα πράγματα καθώς ο πρόεδρος της Κοινότητας πρόλαβε και άλλαξε τις κλειδαριές!!!  Διαπιστώθηκε ότι ετοιμαζόταν να πάρει μέσα από την εκκλησία, ακόμη και το λάδι που προοριζόταν για τις καντήλες, καθώς είχε πακετάρει τα δοχεία!!!!  Στο διάστημα που είχε τεθεί σε αργία, σύμφωνα με πληροφορίες, εθεάθη να παίζει…. ζουρνά σε πανηγύρι σε χωριό των Σερρών!!!! Μετά από επίμονες παρακλήσεις, ύστερα από αρκετό διάστημα, τοποθετήθηκε ιερέας σε χωριό της περιοχής Αλεξάνδρειας. Εκεί φέρεται ότι συνέχισε να κάνει τα ίδια που έκανε και στην προηγούμενη ενορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive