Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Οι Τούρκοι δεν έχουν πολιτισμό, δεν έχουν μπέσα… Του Παναγιώτη Αποστόλου

Ενώ ο ΥΠΕΞ της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε αποδεχτεί την πρόσκληση του ομολόγου του Νίκου Δένδια να επισκεφτεί την Ελλάδα, Τούρκοι πολίτες με αναρτήσεις τους στα socialmedia διαμαρτύρονταν για το χάλι στο οποίο έχει περιέλθει η Αγιά Σοφιά από τη στιγμή που ο ισλαμοφασίστας Ρ. Τ. Ερντογάν την μετέτρεψε σε Τζαμί!...Αυτό το Παγκόσμιο Μνημείο Πολιτισμού μέσα σε ένα χρόνο έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο! Πλήρης η εγκατάλειψη της Αγιά Σοφιάς, με σπασμένα πόμολα, ξεχαρβαλωμένες καλωδιώσεις κλπ.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας μόνο θλίψη προκαλούν ειδικότερα σε εμάς τους Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους! Και η οργή μας αυξάνεται, αφού ο ΟΗΕ και η ελληνική κυβέρνηση δεν διαμαρτύρονται έντονα γι΄ αυτήν την εγκατάλειψη, γι΄ αυτήν την καταστροφή… 

Απεναντίας “φιλοξενούμε” για άλλη μια φορά εκπρόσωπο του τουρκικού Καθεστώτος, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που δεν σέβεται τις γυναίκες, που είναι εχθρός του πολιτισμού!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive