Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Απασφάλισε ο Νίκος Μίχας: «Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος». ΦΩΤΟ

Ο Νίκος Μίχας έγινε γνωστός μέσα από το talent show «Fame Story», αλλά τελικά άφησε το τραγούδι και ακολούθησε το επάγγελμα του γιατρού.Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως γιατρός στο δημόσιο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»... και φαίνεται πως είναι κατά των εμβολίων για τον κορονοϊό.

Ο ίδιος, πέρυσι, είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις καθώς είχε ποστάρει στο προφίλ του στο Facebook τους ενδοιασμούς του για το εμβόλιο που τότε βρισκόταν σε φάση έρευνας.

Συγκεκριμένα είχε γράψει: «Καλημέρα και καλό μήνα! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, αλλά θα ξεκινήσω λέγοντας πως ένα εμβόλιο για να κριθεί ασφαλές στο να χορηγηθεί στην κοινότητα, χρειάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια δοκιμών και αυστηρών ελέγχων.

Λοιπόν… Πείτε ότι βγαίνει το εμβόλιο… Και σας πούνε πως είναι αναγκαστικό αλλιώς έχει φυλάκα, πώς θα αντιδράσετε; Εγώ που είμαι ιατρός να ξέρετε πως θα αναγκαστώ να μείνω σε σπηλιά που να έχει και έξοδο πίσω πόρτας, ώστε να μπορώ να δραπετεύσω σε περίπτωση ανάγκης».

Ενώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει προχωρήσει στους εμβολιασμούς ο Νίκος Μίχας επανέρχεται στο θέμα του εμβολίου με ένα νέο post κατά του εμβολίου : «Χορηγούνται εμβόλια πειραματικά και χάνεται κόσμος. Αυτό είναι τρέλα» έγραψε.

Να σημειώσουμε ότι δέχθηκε πολλά σχόλια άλλα αρνητικά και άλλα θετικά αλλά και ερωτήσεις όπως το τι πρέπει να γίνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive