Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021

Διεθνής... επιτυχία για την κυβέρνηση: Ο πούστης υπουργός Ν.Γιατρομανωλάκης σε λίστα με τα 30 πούστικα άτομα που ξεχώρισαν φέτος. Επιτυχία για την κυβέρνηση μέσω του γκέι υφυπουργού Πολιτισμού

Διεθνής... επιτυχία για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και συγκεκριμένα για τον γκέι υφυπουργό Πολιτισμού, Νίκο Γιατρομανωλάκη, ο οποίος συμπεριλήφθη στην ετήσια λίστα του NBC με τα 30 ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που ξεχώρισαν διεθνώς.  Με τίτλο.... «Ο πρώτος ανοιχτά γκέι υφυπουργός της Ελλάδας προτρέπει τα νεαρά ΛΟΑΤΚΙ άτομα να μην βάζουν τα όνειρά τους σε αναμονή», το NBC δημοσιεύει ένα εκτενές προφίλ του κ. Γιατρομανωλάκη, αναφερόμενο στην επαγγελματική του πορεία, φιλοξενώντας και σχετικές δηλώσεις του.  Για τη φετινή λίστα, το NBC επέλεξε τα 30 ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που σημείωσαν πρωτιές στον τομέα και στη χώρα τους, θέλοντας να καταδείξει την αλλαγή που διαμορφώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο!  Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive