Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Tα ψέματα της δηθεν “πανδημίας” και οι μηνύσεις σε Διεθνές επίπεδο..(2 video)

 

Τα 2 τεράστια Ψέματα της Πανδημίας αποδομούν και ρίχνουν το στημένο παιχνίδι τους…Δειτε τα 2 video και θα γίνει κατανοητο..Η ΑΠΑΤΗ της Πανδημίας πέφτει με τα ψέματα αυτα …Καταθέτονται μηνύσεις για την Απάτη Παγκόσμια…

Δειτε και το video με τον Δικηγόρο κ.Ραινερ Φούλμιχ

Η Πανδημία του Κορωνοιού διαμορφώθηκε επι εσφαλμένης βάσεως αναφέρει και ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Βαθιώτης ..Δηλαδή επι των Τεστ PCR του κ.Drosten.Εκει πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη.

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης έδωσε θερμά σγχαρητήρια  στους κ.κ. Καραβέλο και Παπαντωνίου για την συνεργασία τους με τον Γερμανό Δικηγόρο Reiner Füllmich, ο οποίος τονίζει για μία ακόμη φορά ότι η “πανδημία” του κορωνοϊού διαμορφώθηκε επί εσφαλμένης βάσεως, δηλ. επί των PCR-Test του κ. Drosten. Εκεί πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη!

Ωστόσο, όταν ο κ. Καραβέλος (43.52) προθυμοποιείται να βοηθήσει στο ζήτημα της Χάγης, ο κ. Füllmich ξεκαθαρίζει (43.52-44.18): “This is an idea, that is not correct. I don’t have anything to do with the criminal court”. Η θέση του αυτή γεννά εύλογες απορίες σε σχέση με όσα κυκλοφορούν στο fb και εν γένει στο διαδίκτυο.

Special Session: International Legal Offensive – Part 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive