Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Self Test: ΟΧΙ για οικιακή χρήση και μόνο απο επαγγελματίες γράφουν επάνω οι οδηγίες. ΟΧΙ σε απορρίμματα

Oι οδηγίες που εχει ο κατασκευαστής γράφουν οτι γίνονται απο επαγγελματίες!!! Σε βάζουν ομως να τα κάνεις εσυ η τα παιδιά σου…περα απο την καρκινογόνο ουσια που είναι βουτηγμένη η μπατονέτα η εμπεριέχεται το καρκινικό υγρό να την βουτήξεις!!....

Διαβάστε εδω τις οδηγίες στα Αγγλικά γιατι η μετάφραση είναι οπως βολεύει το υπουργείο Υγείας και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη….που θέλει να βασανίσει και να υποταχθούν ολοι οι πολίτες για το τελικό ΤΣΙΜΠΗΜΑ με Πειραματικά Εμβόλια μεχρι το 23 χωρις καμία ΕΥΘΥΝΗ!!!

Δες και την Ευρωπαϊκή βαση Δεδομένων για να ξέρεις (8.430 ΘΑΝΑΤΟΙ και 354.177 παρενέργειες μετά τη λήψη εμβολίων κατά της COVID-19) πόσοι πέθαναν και πόσες Χιλιάδες παρενέργειες Παραλύσεις εχουμε..Και αυτα είναι στην αρχη..Φαντάσου το Σεπτέμβρη που απο τα δηλητήρια θα πεθαίνουν πολλοί και θα σας λενε να ο Κορωνοιός που δεν μας πιστεύατε..για να αποτελειώσουν και τους πιο δύσπιστους..Για να σε μετατρέψουν σε υβριδικό άνθρωπο με ημερομηνία λήξης!!!

Διαβάστε εδω τις ΟΔΗΓΙΕΣ..

ΟΧΙ για οικιακή χρήση και μόνο απο κάποιον πού είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος professional!!!  Επίσης είναι “biohazardous waste” πού σημαίνει ότι δeν μπορείς να το πετάξεις απλά στα σκουπίδια, πρέπει τα απορρίμματα να τα βάλουμε σε ειδικό δοχείο και να πάνε σε ειδικό κλίβανο ή να μεταφερθούν με ειδικό δοχείο και να βραστούν για αρκετή ώρα σε πάνω απο 120 βαθμούς κελσίου σε ειδικό μηχάνημα! Ειναι “biohazardous waste”, δέν τα πετάμε έτσι απλά στα σκουπίδια.
H ύπαρξη τοξικής ουσίας στο διάλυμα που εμβαπτίζεται ο βαμβακοφόρος στυλεός, θεωρήθηκε επικίνδυνη στην Ευρώπη για το σέλφ τεστ της Roche / Biosensor που χορηγήθηκε και στην Ελλάδα για να ελεγχθούν οι μαθητές!
Ο Ιατρός κ. Γακης Δημήτριος που εκανε ελεγχο διαπίστωσε οτι το διάλυμα στον σωληνίσκο στο οποίο εμβαπτίζεται ο στυλεός και αναδεύεται, μπορεί να στάξει στο δέρμα ή να πιτσιλήσει τα μάτια αν γίνει αδέξιος χειρισμός από μη εξασκημένα άτομα!
Επίσης πιτσίλισμα μπορεί να συμβεί όταν ενσταλάζεις το διάλυμα στην οπή του τεστ.
Ο χαρακτηρισμός του συγκεκριμένου χημικού της ομάδος των οκτυλο-/εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών είναι ως πολύ υψηλής επικινδυνότητας (SVHC) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και σοβαρό τραυματισμό στα μάτια.
Ο χειρισμός της προϋποθέτει γάντια, στολή προστασίας και γυαλιά σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά στανταρτς! (WELT: Hamburg setzt umstrittene Schnelltests zukünftig nicht mehr an Schulen ein) και τις οδηγίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive