Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΝ COVID19 ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ... Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Πριν ολίγες ημέρες, το Αμερικανικό CDC (Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, πολύ χοντρικά κάτι ωσάν το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας) βγήκε και εξέδωσε οδηγία, σύμφωνα με την οποία ΜΟΝΟ οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί θα μπορούν να ταξιδεύουν ελεύθερα κι απρόσκοπτα, όπου…γουστάρουν κι αγαπούν... 

Επομένως, ιδού η Ρόδος ιδού και το…κίνητρο, ούτως ώστε να αυξηθούν και να πληθύνουν οι μαζικοί εμβολιασμοί και να μεταλλαχθούν οι άνθρωποι σε…ινδικά χοιρίδια, αφού στα εν λόγω γενετικά τροποποιημένα εμβόλια.... πρωτόκολλα και κλινικές δοκιμές δεκαετίας συμπτύχθησαν σε μόλις έξι μήνες! Όπερ σημαίνει, ότι ουδείς γνωρίζει τις παρενέργειες, οι οποίες θα μας…ξημερώσουν σε βάθος χρόνου. 

Αντιθέτως, δουλειά των «ειδικών» και των κυβερνητικών (σε παγκόσμια κλίμακα) είναι να…εξημερώσουν (και ουχί να ενημερώσουν) τον…ελευθέρας βοσκής πολίτη, μετατρέποντας τον σε στρατιωτάκι αμίλητο, (φοράμε μάσκα) ακουνητο, (περιορισμοί μετακινήσεων) κι αγέλαστο. (κοινωνική αποστασιοποίηση)  Τούτου δοθέντος, βγαίνει ο…καψερος Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Brian Mast, άρτι ασκήσας το…εμβολιαστικο του καθήκον (ας πρόσεχε) και άρχισε να κάνει δηλώσεις, περί καταργήσεως της μάσκας στο Κονγκρέσο και αλλαχού, αφού για τους εμβολιασμενους δεν νοείται πλέον η χρήση της μάσκας. 

Αμ, δεν ήξερε, δεν ρωταγε;;  

Αφού λογοκριναν τις δηλώσεις του, αφού επεχείρησαν να τον σπιλώσουν ηθικά και να τον απαξιώσουν πολιτικά, εν τέλει του έριξαν και πρόστιμα με την…οκά!! Τί σημαίνουν όλα αυτά;;

Ότι τα τσιράκια της ΝΤΠ, ποσώς τους ενδιαφέρει η ποιοτική-λειτουργική χρησιμότητα του εμβολιασμού, τουτέστιν το να «χτίσουν» αντισώματα οι ανθρώπινες κοινότητες και να αποκτήσει ο πληθυσμός ανοσία αγέλης. Όπως έχετε ήδη καταλάβει (;) έχουν γραμμένη την πολύτιμη υγεία μας στα…παλαιότερα των υποδημάτων τους! 

Αυτό, που επιδιώκουν είναι το ανθρώπινο είδος να ΜΗΝ επιστρέψει στην προηγούμενη κανονικότητα, επ ουδενί λόγο! Επιδιώκουν το ανθρώπινο είδος να μεταλλαχθεί σε ένα πειθήνιο ανδροειδες, φορώντας το φίμωτρο στην μουσούδα του και υπακούοντας σε μια σειρά  μέτρων ελέγχου κι εξάρτησης.  

Η εν λόγω υγειονομική Χούντα υπήρξε το άλλοθι και ο «Δούρειος Ίππος» για την καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων, για την καταστρατήγηση των ατομικών ελευθεριών. Σαφώς βέβαια, εντοπίζονται και αρκετά οικονομικά συμφέροντα στην όλη ιστορία, όπως είναι για παράδειγμα τα δισεκατομμύρια, τα οποία κερδίζουν οι εταιρείες παραγωγής μασκών και τεστ. 

Προς επίρρωσιν τούτου, οι πολιτικές μαριονέτες και οι «αργυρωνητοι» ειδικοί των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ εξουσιαστών δεν κάνουν προπαγάνδα συλλήβδην, υπέρ των εμβολιασμών αλλά υπέρ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ εμβολίων, αβανταροντας συγκεκριμένες φαρμακευτικές εταιρείες. 

Η ΕΜΑ (Ευρωπαϊκή Επιτροπή Φαρμάκων) άφησε εκτός παιχνιδιού, τόσο το Ρωσικό εμβόλιο Sputnik, (παρά το γεγονός, ότι είναι και αυτό γενετικά τροποποιημένο DNA εμβόλιο) όσο και τα δύο Κινέζικα εμβόλια (τα μοναδικά με την παλαιά, συμβατική τεχνολογία εξασθενημένου ιού) για τους γνωστούς λόγους…ξεπαρεού Κίνας και Ρωσίας, από την "πολιτισμένη" Δύση. 

Δλδ από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ και από την Ε.Ε. των τραπεζιτών-τοκογλύφων!  Το λοιπόν, αγαπητέ μου Ελληνακο, φόρα την μασκούλα σου και κλείσε το ραντεβού σου για να κάνεις το εμβολιάκι σου. Οι πολιτικοί σου σε αγαπούν και νοιάζονται για την υγεία σου! Τα σέβη μου. ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive