Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Το είδαμε ΚΑΙ αυτό. Το κάστρο του Δράκουλα στη Ρουμανία έγινε κέντρο εμβολιασμού COVID19. Σαν να έκαναν την Ακρόπολη να πούμε. ΣΧΟΛΙΟ Κας Μαριάννας

Σε όσους εμβολιαστούν, υπόσχεση να φιλοξενηθούν εκεί δωρεάν τα επόμενα... 100 χρόνια!  Με την πανδημία έχουμε δει πολλά παράξενα και φαίνεται ότι έχουμε να δούμε ακόμη περισσότερα… Μέχρι και το θρυλικό κάστρο του Δράκουλα, στη Ρουμανία, μπαίνει στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Και πως γίνεται αυτό;  Και ένας χώρος του κάστρου μετατρέπεται σε κέντρο δωρεάν εμβολιασμού με το εμβόλιο το Pfizer και με αυτό τον τρόπο φιλοδοξούν στην περιοχή του Μπραν να φέρουν περισσότερους τουρίστες! Μάλιστα το δέλεαρ είναι για όσους εμβολιαστούν στο κάστρο του Δράκουλα, μια δωρεάν ξενάγηση, αλλά και η υπόσχεση να φιλοξενηθούν δωρεάν τα επόμενα… 100 χρόνια!

ΣΧΟΛΙΟ:  Το οτι έκαναν αυτο το καταπληκτικό κάστρο κέντρο εμβολιασμού ειναι απαράδεκτο. Ειναι σαν να έκαναν την Ακρόπολη. Αυτα συμβαίνουν σε μια χώρα που  έχει πρόεδρο εναν εβραιογερμανο (Johannes).  Αργύρη, άκου. Αν δεν το ξέρεις ουτε ΚΑΙ ΕΣΥ ,μάθε οτι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. Στον 15 α.μ.Χρ έζησε στην Ρουμανία ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ,ο Βλάδ (όχι Βλαδίμηρος ). Τους παγίδευε και όταν τους έπιανε τους  έκοβε τα κεφάλια  και τους παλούκωνε ως παραδειγματισμό και ως ένδειξη ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΕΤΑΙ στους βαρβάρους τουρκους.  Εχω χιλιάδες  αποδείξεις οτι ο Ρουμάνικος λαος ειναι ενα παρακλάδι των αρχαιων Ελλήνων  Θρακων. Το γράφουν ο Ηρόδοτος,ο Διοδωρος Συκελιωτης και άλλοι.  Γιαυτο απο τότε εμεινε στην ρουμανική ιστορία ως Βλαδ Τσέπες(ο παλουκοτής ). Teapa= παλούκι. Γύρω στο 1880 ενας Άγγλος ( κακο χρόνο ναχει ,κανένας τουρκόσπορος πρεπει να ηταν όπως ειναι σήμερα ο Μπωρις Τζόνστον) ¨ γοητευμένος¨  από τη φήμη αυτου του Ρουμάνου πατριώτη για να τον ξεφτιλίσει έγραψε ενα μυθιστόρημα  βαφτίζοντας  τον Βλαδ - Δράκουλα. Διαβολος στα ρουμανικά λέγετε δράκ. Ποντάρουν στην ΑΓΝΟΙΑ των κοιμισμένων για να ξεφτιλίζουν τα ιερά και τα οσια ενως λαού και εγω το θεωρω ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ. Ζήτα συγγνώμη απο την ψυχη αυτου του ΑΞΙΟΥ ανθρώπου γιατι και συ εκανες Μπρρρρρ,ενω επρεπε να του λες ΜΠΡΑΒΟ. "ΜΑΡΙΑΝΝΑ"

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ : ΔΕΝ είμαστε ξερόλες, έχουμε όμως διαβασμένους αναγνώστες που διορθώνουν την αμάθειά  μας, έτσι μαθαίνουμε απ τα λαθη μας. Ενα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ κυρία μου. Α.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive