Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΟΥ COVID19 ΘΥΜΙΣΟΥ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ! Του Γάννη Σαρλά

(ΦΩΤΟ. Για οτι γίνει θα φταίς  μόνο Ε  Σ  Υ  !!)
Τρεις νέες Ελληνίδες, δύο στην Ελλάδα και μία στην Κύπρο είναι τα πρόσφατα θύματα των γενετικά τροποποιημένων εμβολίων του Covid19. Δυστυχώς, ΔΕΝ θα είναι τα τελευταία! Η ταπεινότητα μου έχει αναφερθεί πολλάκις, σε εκατοντάδες άρθρα μου, στην ΑΠΑΤΗ των εν λόγω εμβολίων, καθώς και σε αυτήν της…πανδημίας, στο μεγαλύτερο δλδ πείραμα, που έγινε ποτέ στην έως τώρα ιστορία της ανθρωπότητας! Πρωτόκολλα και κλινικές δοκιμές δεκαετίας συμπτύχθησαν σε ολίγους μήνες, δίχως να ληφθούν υπόψιν παράγοντες, όπως το φύλο, η ηλικία, το γενετικό ιστορικό και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δείγματος, εάν εν τέλει υπήρξε δείγμα κι εθελοντές…

Άγνωσται αι βουλαι των παρενεργειών, τούτων των γενετικών εμβολίων! Μπορεί να είναι άμεσες και οξείες, όπως θρομβοεμβολές, καρδιαγγειακά επεισόδια, ηπατική δυσλειτουργία και μια πληθώρα επιβλαβών συνεπειών για όλα τα ανθρώπινα βιολογικά συστήματα, (ότι ακριβώς έπαθαν οι ατυχησασες συμπατριώτισσες μας) μπορεί ενδεχομένως να είναι και χρόνιες, όπως οι μηχανισμοί αυτοάνοσων νοσημάτων. Ποιος δύναται εξάλλου να αποκλείσει την εμφάνιση επιγενετικων μηχανισμών, ύστερα από  την εισαγωγή αλλοτρίου γενετικού υλικού (DNA ή RNA δεν έχει καμιά σημασία) μέσα στα ανθρώπινα κύτταρα και δη σε κυτταρικά οργανίδια, όπως τα ριβοσώματα και ο πυρήνας;; Επιγενετική είναι η αλλαγή του φαινοτύπου, δλδ της έκφρασης των γονιδίων ενός οργανισμού, τουτέστιν της εξωτερικής του εικόνας, η οποία όμως ουδόλως συνοδεύεται από αλλαγή της ακολουθίας των βάσεων του μορίου του DNA, όπως είναι για παράδειγμα οι μεταλλάξεις.

Γελώ τώρα που έγραψα μεταλλάξεις (κανονικά θα έπρεπε να κλαίω) διότι οι κορωνοιοι μεταλλάσσονται με πολύ βραδύτερο ρυθμό από τον ιό της γρίπης, παρόλα αυτά τα παρόντα…ανοσιουργήματα (λέγε μας γενετικά τροποποιημένα εμβόλια) κατόρθωσαν να επιφέρουν πλείστες όσες μεταλλάξεις στο RNA του Covid19, κάτι που σημαίνει, ότι τα τωρινά εμβόλια (απαξαπαντα) έχουν κατασκευαστεί, χρησιμοποιώντας τις…εργαστηριακές ρυθμίσεις του ιού (τις 28.000 βάσεις του γενετικού υλικού του) όπως αυτός ΗΤΑΝ πέρυσι το Καλοκαίρι. Σήμερα, τα συγκεκριμένα εμβόλια είναι σχεδόν άχρηστα διότι ο ιός προηγείται χρονικά, κατά έξι με οκτώ μήνες! Κατά συνέπεια, το μόνο, το οποίο πέτυχαν τα εμβόλια είναι να ισχυροποιήσουν τον SARS/COV2  μεταλλάσσοντας τον! 

Αντί λοιπόν να δοθεί έμφαση στις τροφές, που θωρακίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, αντί να προωθηθεί η έρευνα και να επισπευσθει η παραγωγή συγκεκριμένων αντιικων φαρμάκων και μονοκλωνικων αντισωμάτων, έφτιαξαν εμβόλια, (καταστρατηγώντας κάθε πρωτόκολλο) τα οποία αφενός είναι άχρηστα τώρα πλέον κι αφετέρου θα παράξουν θεωρητικό αποτέλεσμα στην μείωση της εξάπλωσης της νόσου, ένα χρόνο μετά!! Έχω καταντήσει γραφικός να λέω συνεχώς τα ίδια πράγματα αλλά η επανάληψη μήτηρ, πάσης μαθήσεως εστί, ιδιαίτερα δε στους χαλεπούς καιρούς μας! Οικτίρω, μέσα από την ψυχή μου τους…υπάκουους θιασώτες της παρούσης υγειονομικής Χούντας! Ομνύουν στο όνομα της ασφάλειας και ξεχνούν, ότι δίχως ελευθερία δεν υφίσταται, όχι ασφάλεια αλλά ούτε καν η έννοια της ζωής! Αξιοθρήνητες οντότητες, περιμένουν χαιρεκακα τους αρνητές των μέτρων να βγουν…ραντεβού με τον ιό στις ΜΕΘ για να πείσουν τον ίδιο τους τον εαυτό, ότι έκαναν το σωστό, για να καλύψουν την εσωτερική τους γύμνια, για να ξεχάσουν την…σφετερη έλλειψη θάρρους κι αξιοπρέπειας! Αποστεωμενες ψυχικά φιγούρες, έχουν μπολιαστει με…τόνους προπαγάνδας από τα βοθροκαναλα, πολύ πριν βάλουν μέσα τους το μπόλι του εμβολίου! Αντί όμως να αρρωσταίνουν οι…ψεκασμενοι, αρχίζουν και πέφτουν ένας-ένας οι ίδιοι, ωσάν ζαλισμένα κοτόπουλα, από τις παρενέργειες των…αμόλυντων κι αθώων εμβολίων! 

Ομοιάζουν με θύματα βιασμού, που συν τον χρόνο καταλήγουν να…ερωτεύονται τον βιαστή τους βιώνοντας μια σχέση εξάρτησης, όπως πρεσβεύει η ψυχολογία! Τω καιρώ τούτω, οι βιαστές των ψυχών ημών, οι τύραννοι του λαού και τα τσιράκια αυτών, απολαμβάνουν ασυλίες και ακαταδίωκτα, στην αγωνιώδη προσπάθεια τους να καθυστερήσουν το έργο της Νεμέσεως! Όσους νομικιστικους νεολογισμούς όμως κι εάν ψηφίσουν, αυτοί αναιρούνται, εν ριπή οφθαλμού, από μια ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ Ελληνική Κυβέρνηση. Αρκεί να είναι πατριωτών…

Υπάρχει άλλωστε δεδικασμένο. Πόσοι από εσάς γνωρίζουν, ότι οι συνταγματάρχες της 21ης Απριλίου 1967 κατεδικασθησαν και φυλακίσθησαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ, από νόμο…αναδρομικής ισχύος;; Τί συνέβη;; Απλά, στο Ελληνικό Σύνταγμα (το οποίο ουσιαστικά είναι το Βαυαρικό Σύνταγμα του Όθωνα, το οποίο εν πολλοίς διατηρείται μέχρι και σήμερα) δεν υφίσταται διάταξη, που να απαγορεύει τα στρατιωτικά κινήματα! Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, είχαν λάβει χώρα περί τα 15 κινήματα, από τας αρχάς του εικοστού αιώνος κι εντεύθεν, (βλέπε Πλαστήρας, Κονδύλης, Βενιζέλος, κ.α.) δίχως να προβλέπεται η τιμωρία των κινηματιών. Μόλις όμως επέστρεψε από την Γαλλία ο φυγομαχος ψευτοεθναρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής κι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, άρχισε τις αλχημείες! Πήρε το Ελληνικό Σύνταγμα του 1956 και προσέθεσε άρθρα, τα οποία να καθιστούν παράνομα τα στρατιωτικά κινήματα, προσδίδοντας τους την κατηγορία, περί κατάλυσης πολιτεύματος! Τοιουτοτρόπως, το κίνημα του Παπαδόπουλου μετετράπη σε…επάρατη Χούντα, οι δε πατριώτες μετηλλαχθησαν σε εγκληματίες! 

Συνεπώς, τα ΠΑΝΤΑ μπορούν να γίνουν, εάν η φωνή του λαού (οργή Θεού) εστιάζεται, προς την σωστή κατεύθυνση. Το ερώτημα, που τίθεται βέβαια είναι: Τί άλλο αξίζει να υποστεί ο Ελληνικός λαός για να αποφασίσει να σπάσει αυγά;; (Κανονικά, θα πρέπει κεφάλια…)
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive