Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

ΤΟ "ΤΣΙΜΠΗΣΑΝ" ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στο "μικροσκόπιο" των αστυνομικών Αρχών για ακόμη τέσσερις περιπτώσεις επιθέσεων, σε άλλες περιοχές της Αττικής, φαίνεται 
πως βρίσκεται ο 22χρονος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία νεαρής γυναίκας για σεξουαλική παρενόχληση, στη Νέα Σμύρνη....

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, ο 22χρονος Έλληνας ερευνάται εάν βρίσκεται πίσω από άλλες τέσσερις επιθέσεις, που έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και στην Ακρόπολη.

Η καταγγελία της γυναίκας που οδήγησε στη σύλληψη του 22χρονου είναι σοκαριστική, καθώς όπως αναφέρει, ο επιδειξίας την ακολουθούσε για 300 μέτρα και έφτασε μέχρι την πόρτα του σπιτιού της. Η ίδια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και παράλληλα δημοσίευσε ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας της πολυκατοικίας της, στη Νέα Σμύρνη, όπου φαίνεται ο δράστης.

Η καταγγελία για τον επιδειξία - "Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα"

Η καταγγελία της νεαρής γυναίκας για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα το βράδυ της Τετάρτης, σοκάρει. Όπως κατήγγειλε, έζησε εφιαλτικές στιγμές καθώς επιδειξίας, την ακολούθησε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας της με το περιστατικό να καταγράφεται σε βίντεο. 
 

Η γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για το περιστατικό. Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ανέβασε τόσο βίντεο όσο και φωτογραφίες του άνδρα, τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Το περιστατικό συνέβη έξω από την πολυκατοικία, όπου μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στον σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Σύμφωνα με το nstv, η κοπέλα ανέφερε: «χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριό του καθώς έρχεται προς εμένα. Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης». Πράγματι στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας και να κοιτά πίσω της. Λίγα δευτερόλεπτά μετά αφού ανοίγει και μπαίνει μέσα, στο πλάνο εμφανίζεται ένας νεαρός με βερμούδα, ο οποίος πλησιάζει στην πόρτα, κοιτά μέσα και αφού διαπιστώνει πως είναι κλειστή, φεύγει.

Η προσαγωγή του 22χρονου που μετατράπηκε σε σύλληψη

Λίγες ώρες έπειτα από την καταγγελία, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην προσαγωγή ενός νέου άνδρα, που αργότερα μετατράπηκε σε σύλληψη. Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για έναν 22χρονο Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

"Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 6-5-2021 στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, 22χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας", αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται: «μετά από καταγγελία ημεδαπής, άτομο την προσέγγισε πρώτες πρωινές ώρες της 6-5-2021 κατά την επιστροφή στην οικία της, προσβάλλοντας την αξιοπρέπεια της στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της. Κατόπιν ενδελεχής έρευνας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέας Σμύρνης και με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε και στη συνέχεια εντοπίστηκε και συνελήφθη ο φερόμενος ως δράστης της ανωτέρω πράξης. Ο κατηγορούμενος με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive