Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Ανατριχιαστικό: Έστειλαν σε ψυχιατρείο γιατρό που προειδοποιούσε για παρενέργειες στον εμβολιασμό (βίντεο)

«Απαγορεύεται η έκφραση απόψεων που μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση» λέει ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας. Πολλά χρόνια πίσω και σε καθεστώτα που δεν έχουν καμία σχέση με δημοκρατικά τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, καθώς βλέπουμε να έχει τεθεί σε εφαρμογή μία «αστυνομία σκέψης» (θα την ζήλευε μέχρι και ο Όργουελ) για τα θέματα που αφορούν τον εμβολιασμό και γενικώς τον κορωνοϊό....Κραυγαλέο περιστατικό αυτό το οποίο έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστρια μία γιατρό από τη Λαμία η οποία συμμετείχε στο πρόγραμμα εμβολιασμού στο Κέντρο Υγείας της πόλης και επειδή ενημέρωνε τους πολίτες για τον εμβολιασμό... την έκλεισαν σε ψυχιατρείο της Αθήνας!

«Και που ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε ειναι της Pfizer. Ποιος σας το διαβεβαιώνει;» «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;» «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει... Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση» Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε...», είναι μερικές από τις ερωτήσεις που φέρεται να έκανε η γιατρός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive