Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Σύμβουλος του πρωθυπουργού χαρακτηρίζει ως «κάτι αρνητικό» το διδακτορικό και μιλά για τεμπέληδες. Ρώτησε τον ... αντρα του (ΦΩΤΟ) γι αυτά πού λέει;

Για τον Επικεφαλής στο οικονομικό γραφείο του πρωθυπουργού, Αλέξη Πατέλη, όχι μόνο δεν είναι άριστος όποιος έχει διδακτορικό, αλλά μάλλον πρόκειται για τεμπέλη. Ο οικονομολόγος και σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, μιλώντας στην συνδρομητική πλατφόρμα εναλλακτική εκπαίδευση «ImpacTalk», μοιράστηκε συμβουλές  επαγγελματική εξέλιξη και τόνισε ότι σε μια επιτυχημένη σταδιοδρομία αυτό που μετράει δεν είναι η προσπάθεια, αλλά το αποτέλεσμα.... Ο Αλέξης Πατέλης ξεδίπλωσε την άποψη του για την αριστεία, ισχυριζόμενος πως το διδακτορικό είναι «κάτι το αρνητικό» και χαρακτηρίζοντας τους διδάκτορες εμμέσως πλην σαφώς τεμπέληδες.

«Για τις πιο πολλές δουλειές που μπορεί να κάνει κάποιος μετά τις σπουδές του όχι απλώς δεν είναι απαραίτητο το διδακτορικό αλλά είναι και κάτι το αρνητικό. Δε θα προσλάμβανα κάποιον με διδακτορικό αν μου έκανε αίτηση γιατί δείχνει ότι πιθανώς να είναι κάποιος άνθρωπος που δεν έχει απαραιτήτως όρεξη για δουλειά» σημείωσε ο Αλέξης Πατέλης μιλώντας στο ImpacTalk και συμπλήρωσε: «Το διδακτορικό απαιτεί μία αφοσίωση αν θέλεις να το κάνεις καλά 4-5-6 χρόνια στην πιο παραγωγική σου ηλικία οπότε είναι κάτι που ουσιαστικά σου καθυστερεί την καριέρα σου».


 

1 σχόλιο:

  1. Το οτι τα κωλοπαιδα που απαρτιζουν τη συμμορια της Κυβερνησης ειναι και τεμπεληδες το ξερουμε.Το οτι εσυ εχεις μπει στη λιστα αναμονης που παραγγειλαν πισσα και πουπουλα,το ξερεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive