Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Στο πειθαρχικό ο οδηγός που ζήτησε από αλλοδαπό "Επενδυτή" να σηκωθεί για να καθίσει γυναίκα με πρόβλημα υγείας σε λεωφορείο

Πειθαρχικές διαδικασίες ξεκίνησε ο ΟΣΥ για τον οδηγό λεωφορείου που ζήτησε από νεαρό αλλοδαπής καταγωγής να παραχωρήσει τη θέση του όπου καθόταν σε ηλικιωμένη γυναίκα με πρόβλημα στη μέση, κι αυτός αρνήθηκε! Μάλιστα ο ΟΣΥ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση:...

«Με αφορμή περιστατικό που προβάλλεται σε βίντεο, στο οποίο φέρεται εργαζόμενος της Ο.ΣΥ. Α.Ε. να συμπεριφέρεται με τρόπο που δεν συνάδει καθ’ ουδεμία περίπτωση με τις αξίες της Εταιρείας, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι καταδικάζει κάθε συμπεριφορά που είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τις αρχές της και διαβεβαιώνει το επιβατικό κοινό και τους πολίτες ότι, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, έχουν ήδη ενεργοποιηθεί οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. επαναλαμβάνει ότι βασικός στόχος της είναι η ασφαλής και ποιοτική μεταφορά του επιβατικού κοινού και ενημερώνει ότι σε περιπτώσεις, όπως η ανωτέρω, εφόσον διαπιστώνεται εμπλοκή υπαλλήλου της Εταιρείας, οι κυρώσεις είναι βαρύτατες.»

Σημειώνουμε ότι σάλο είχε προκαλέσει η άρνηση παράνομου μετανάστη να παραχωρήσει τη θέση του σε μια ηλικιωμένη γυναίκα με πρόβλημα στη μέση (είχε κάνει εγχείρηση) σε λεωφορείο αναγκάζοντας τον οδηγό να παρέμβει ο ίδιος.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 70χρονη επιβάτης του λεωφορείου με σοβαρό πρόβλημα στη μέση ζήτησε από τον «πρόσφυγα» συνεπιβάτη της να της παραχωρήσει την θέση του.

Εκείνοςαρνήθηκε επιδεικτικά αναγκάζοντας την ηλικιωμένη να ζητήσει την παρέμβαση του οδηγού, ο οποίος σταμάτησε το λεωφορείο για να πει στον «πρόσφυγα» να σηκωθεί.

Τι λέει ο οδηγός

«Εκεί που οδηγούσα ήρθε μια κυρία ηλικιωμένη, η οποία μου’ πε ότι έχει κάνει εγχείρηση στη μέση και πρέπει να κάτσει, και ότι ζήτησε από κάποιον κύριο να κάτσει στη δίπλα θέση που είχε κενή και δεν την άφηνε.

Ο κύριος καθόταν σε μια διπλή θέση και η μία ήταν κενή. Ούτε απαρχάιντ, ούτε τέτοια. Δηλαδή αν ήταν ρατσιστικό και φασιστικό το θέμα και αυτά, εμείς το 70% των επιβατών μας είναι αλλοδαποί» ανέφερε ο οδηγός.

«Πήγε κάποιος με το ζόρι και κάθισε δίπλα του επίτηδες και του είπε ότι δεν μπορεί να μας δώσει κουμάντο εδώ πέρα τι θα κάνουμε, και του είπα εγώ “σήκω να κάτσει η κυρία”.

Έχει γίνει με εγκύους, έχει γίνει με ανθρώπους που είναι… Εδώ μιλάμε για έλλειψη σεβασμού, εδώ μιλάμε για σεβασμό. Θα έπρεπε να πει “ναι να σηκωθώ να κάτσετε εσείς, γιατί εσείς έχετε πρόβλημα”. Δεν γίνεται δηλαδή να κάθεται ο 35χρονος και να μένει η 70χρονη όρθια».

«Καλώς ή κακώς εγώ έχω την ευθύνη και του λεωφορείου και των επιβατών. Δεν την έχει κάποιος άλλος. Δηλαδή αν η κυρία αυτή που είχε πρόβλημα με τη μέση και μου’ κανε τη δύο φορές τη σύσταση ότι δεν μπορεί να κάτσει αν γινόταν κάτι και πάταγα εγώ ένα φρένο και χτύπαγε, εγώ θα ήμουν υπεύθυνος» επισημαίνει.

1 σχόλιο:

  1. ενα λεωφορειο γεματο αλλοδαπους που δειχνει τι τραβανε πλεον σε καθημερινη βαση ο ελληνας/ελληνιδα επιβατης απο ολων των ειδων λαθρομουσουλμανους(και οχι μονο)
    καταστασεις που διαδραματιζονται καθημερινα στους δρομους,μεσα μεταφορας κλπ... της πατριδας μας εις βαρος ελληνων πολιτων,αφελληνισμος παντου,τωρα και στα μεσα μεταφορας που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας μας και για να καταλαβετε τι ποιοτητα ανθρωπων μπουκαραν με το ετσι θελω στην πατριδα μας(αντι να φυγουν κλωτσηδον)

    · → βλεπεις ρεπορταζ και το 60% και βαλε ειναι λαθροεπενδυτες απο ασια και αφρικη(συν βαλκανιοι κλπ...)το λεω συνεχως ο ελληνικος λαος και η ελληνικη κοινωνια θα πληρωσει πολυ ακριβα σε πολλαπλα επιπεδα το λαθρομεταναστευτικο,το κεντρο της αθηνας εχει μετατραπει σε εναν αχταρμα οπου οι επενδυτες(που κανεις δεν τους καλεσε στην χωρα μας) οχι μονο δεν εφαρμοζουν τους στοιχειωδεις κανονες υγιεινης αλλα ουτε και τους απασχολει

    ευστοχο σχολιο φιλου:

    ''Αγαπητέ επαναστάτη αντιρατσιστή: δεν έχει να κάνει με τ΄ ότι ήταν ξένος, ούτε και δέχτηκε πογκρόμ γιατί μιλούσε Φαρσί ή γιατί προήλθε απ' το νότιο Πακιστάν! Η όλη φασαρία συνέβη γιατί έπιασε δυο θέσεις και δεν άφηνε να κάτσει κάποιος άλλος ΗΛΙΘΙΕ, με λίγα λόγια ΦΤΑΙΕΙ χωρίς καν να υπάρχει μια γαμημένη δικαιολογία! Μα πόσο ανόητοι είσαστε μερικοί? Πόσο ανάπηρους διανοητικά σας κάνει η αριστερίλα ρε μαλάκες?''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive