Τρίτη 18 Μαΐου 2021

ΚΟΝΤΡΕΣ ΔΗΜΙΩΝ - ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΜΑΣ. Λινού για "αθηναϊκή μετάλλαξη": Δεν ξέρουμε αν καλύπτεται από τα εμβόλια. Γκ. Μαγιορκίνης: Δεν υπάρχει αθηναϊκή μετάλλαξη – Είναι νιγηριανή

Για την "αθηναϊκή” μετάλλαξη του κορονοϊού μίλησε η καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού.  Όπως είπε στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", ξέρουμε πολύ λίγα για αυτή τη μετάλλαξη, καθώς δεν δίνουμε στοιχεία σε παγκόσμια πλατφόρμα που τις μελετά....

  "Υπάρχει αυτή η 'αθηναϊκή' μετάλλαξη σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε. Αλλά δεν ξέρουμε αν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι καλύπτεται από τα εμβόλια. Από ότι φαίνεται όμως, τα κομμάτια της μετάλλαξης, που συνιστούν αυτό το στέλεχος, αντιμετωπίζονται”, είπε χαρακτηριστικά η κ. Λινού.

Γκίκας Μαγιορκίνης

«Δεν υπάρχει ούτε ελληνική ούτε αθηναϊκή μετάλλαξη» του νέου κορωνοϊού δήλωσε ο επίκουρος καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης.  Τόνισε μάλιστα ότι «το βάπτισμα της αθηναϊκής μετάλλαξης αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία», καθώς οι μεταλλάξεις παίρνουν το όνομά τους κυρίως από το πρώτο μέρος που απομονώθηκαν και η συγκεκριμένη απομονώθηκε στη Νιγηρία και μάλιστα πριν από τον Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive