Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Εμβόλιο AstraZeneca: Tι λέει η Ματίνα Παγώνη για τις πιθανές παρενέργειές του. Μα... οτι της λένε οι ... εταιρείες που την πληρώνουν ΚΑΙ η κυβέρνηση

Καθησυχαστική ήταν -τι λές τώρα, να χάσει το ... πακέτο της;- 
η Ματίνα Παγώνη όσον αφορά στις παρενέργειες του εμβολίου της AstraZeneca. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ανέφερε ότι δεν υπάρχουν ακόμα τεκμηριωμένα επιστημονικά στοιχεία ότι οι παρενέργειες σχετίζονται με το εν λόγω εμβόλιο....   Όπως είπε, μιλώντας στο Mega, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα εμβόλιο, απλά και μόνο έχει 0,02% πιθανότητα για παρενέργειες. Η ίδια η νόσος Covid-19 σχετίζεται με θρομβώσεις σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό, της τάξης του 25%.  Ξεκινούν και πάλι τα τακτικά χειρουργεία Επιπλέον, η κυρία Παγώνη ανέφερε ότι από σήμερα ξεκινούν και πάλι τα τακτικά χειρουργεία στα νοσοκομεία. Τα χειρουργεία αυτά είχαν μείνει πολύ πίσω εξαιτίας της πανδημίας.   Τέλος, το Θριάσιο, ο Ερυθρός Σταυρός και το Σισμανόγλειο – τα οποία ήταν νοσοκομεία μόνο για κορονοϊό – μπαίνουν σιγά σιγά και αυτά στις εφημερίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive