Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Έγκλημα -Γλυκά Νερά: Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την άγρια δολοφονία της 20χρονης


Το γύρο του διαδικτύου και των διεθνών μέσων ενημέρωσης κάνει η είδηση του άγριου εγκλήματος με θύμα την 20χρονη μητέρα και φοιτήτρια, την οποία στραγγάλισαν αδίστακτοι ληστές τα ξημερώματα στα Γλυκά Νερά, δίπλα στον δεμένο και φιμωμένο 32χρονο σύζυγο της και το μόλις 11 μηνών μωρό τους....Τόσο χτες όσο και σήμερα η δολοφονία της 20χρονης είναι στα κεντρικά θέματα της ιστοσελίδας της Daily Mail. Σήμερα το νέο σχετικό δημοσίευμα φέρει τον τίτλο «Ο σύζυγος της Βρετανίδας που δολοφονήθηκε σε ελληνική διάρρηξη λέει ότι παρακάλεσε τους κλέφτες να μην τους βλάψουν και τους είπε πού τα χρήματα ήταν για να σταματήσουν τα βασανιστήρια προτού σκοτώσουν τη γυναίκα του». Η βρετανική ιστοσελίδα αναφέρει τις δηλώσεις του 33χρονου πιλότου και τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.

«Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μην μας κάνουν κακό. Να μην συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», δήλωσε χτες έξω από το σπίτι του στα Γλυκά Νερά, ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας.

Κεντρικό θέμα και στην The Sun με δημοσίευμα που έχει τίτλο «Σπαρακτικό τελευταίο απόσπασμα της βρετανίδας μαμάς που παίζει με το μωρό εβδομάδες πριν στραγγαλιστεί μέχρι θανάτου μπροστά στο παιδί από ληστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive