Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Η Νέα τάξη δίνει τα ρέστα της: Το Οχάιο των Η.Π.Α δελεάζει με χίλιους 2 τρόπους ενήλικες αλλά και ανηλίκους για να εμβολιαστούν. Με Κλήρωση, ένα εκ. Δολάρια σε 5 «τυχερούς» ενήλικες και πλήρη υποτροφία σε πέντε εφήβους, αρκεί να εμβολιαστούν...

Το Οχάιο πραγματοποιεί λαχειοφόρο αγορά εμβολίων και θα επιβραβεύσει με 1 εκατομμύριο δολάρια πέντε τυχαίους εμβολιασμένους...!Επίσης κάθε εβδομάδα, θα κληρώνεται και από ένας έφηβος κάτω των 17 ετών, από όσους έχουν εμβολιαστεί και ο νικητής θα λαμβάνει πλήρη, τετραετή υποτροφία στα πανεπιστήμια της Πολιτείας του Οχάιο...! Όλα αυτά...για το «καλό σου»...!...

Πηγή: National File

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

«Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να πουν, DeWine, είσαι τρελός! Αυτή η ιδέα για κλήρωση εκατομμυρίων δολαρίων είναι σπατάλη χρημάτων. Αλλά πραγματικά, το πρόβλημα α σε αυτό το σημείο της πανδημίας...είναι έστω και μια ζωή που χάθηκε από το COVID-19.», αναφέρει ο κυβερνήτης του Οχάιο σε ανάρτηση του.

Ο Mike DeWine, ο Ρεπουμπλικανός κυβερνήτης του Οχάιο, ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η πολιτεία θα φιλοξενήσει μια «λαχειοφόρο αγορά εμβολίων» για να επιβραβεύσει πέντε τυχερούς αποδέκτες των αμφιλεγόμενων εμβολίων COVID με ένα χρηματικό έπαθλο 1 εκατομμυρίου $.

Ο DeWine, ο οποίος έλαβε αναρτήσεις σχετικά με το εμβόλιο CPIVD στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, δήλωσε: « Σε δύο εβδομάδες από απόψε, στις 26ης Μαΐου, θα ανακοινώσουμε έναν νικητή ενός ξεχωριστού σχεδίου για ενήλικες που έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση του εμβολίου. Αυτή η ανακοίνωση θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη για πέντε εβδομάδες και ο νικητής κάθε Τετάρτη θα λαμβάνει ένα εκατομμύριο δολάρια.»

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive