Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΓΗΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ! Του Γιάννη Σαρλά

Πριν λίγες ημέρες είχα τα γενέθλια μου, τουτέστιν έκλεισα ακόμη έναν γύρο στον στίβο της ζωής αλλά μιας και ομιλούμε για κύκλους, θα προέτρεπα την χώρα μας σύμπασα να αναφωνήσει…μη μου τους κύκλους τάρατε σε όσους ειδικούς και…ανειδίκευτους παίζουν τον ρόλο του προστάτη (και του δυνάστη) του Ελληνικού λαού. Γελώ τώρα, που ανέφερα την λέξη κύκλους διότι έτσι και ρυθμίσης τον θερμικό κυκλοποιητή του test PCR για ανίχνευση Covid 19 στους 100 κύκλους, τότε εκτός από Covid θα λάβεις και την…μάνα σου με τον πατέρα σου ή ακόμη καλύτερα, θα βγεις θετικός σε κάποιον άγνωστο, εξωγήινο ιό, ο οποίος, επί του παρόντος ευρίσκεται στον...γειτνιάζοντα Γαλαξία της Ανδρομέδας μην έχοντας προλάβει ακόμη ο καψερός να μας κάνει την τιμή να αριβάρει στον πλανήτη μας!

Αναφερόμενος σε εξωγήινους, δυστυχώς θα πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε στον ονειρικό κόσμο του Άρλεκιν χτίζοντας προσδοκίες, ότι λίαν συντόμως θα πραγματοποιηθεί η πολυπόθητη επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς. Αυτό ισχύει για δύο λόγους. Πρώτον, διότι το παρατηρήσιμο σε εμάς Σύμπαν, αυτό δηλαδή, το οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε και να  ιχνηλατήσουμε με τα τηλεσκόπια, αποτελεί μόνο μια μικρή τομή του ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ (τουλάχιστον τετραδιάστατου) Σύμπαντος. Είναι ο περίφημος χώρος Μινκόφσκι και αποτελεί την εφαπτομένη του αχανούς Σύμπαντός κόσμου, ούτως ώστε να μπορεί να εμπίπτει στις ανθρώπινες αισθήσεις και στον τρισδιάστατο Ευκλείδιο κόσμο μας. Εάν επιθυμούμε να εξερευνήσουμε την απειροσύνη του Συμπαντικού οικοδομήματος και να έρθουμε σε επαφή με τις οντότητες, που το απαρτίζουν, τότε πολύ απλά θα πρέπει να «ξεκλειδώσουμε» περισσότερες διαστάσεις, πλην των γνωστών υπαρχόντων τριών. 
 
Κατ’ ανάλογο τρόπο, θα ανταμώσουμε και τον άυλο, πνευματικό κόσμο, ο οποίος κινείται εις τον χώρο της μεταφυσικής, που αποτελεί κατά την ταπεινότητά μου την…Φυσική του αύριο! ΜΟΝΟ τοιουτοτρόπως, θα ανταμώσουμε την Α-ΛΗΘΕΙΑ! Τουτέστιν, δεν θα μας…δέρνει η λήθη και θα αποκαλυφθούν αρκετά «εν ληθάργω» κομμάτια του ίδιου μας του εαυτού, τα οποία χρήζουν ενδοσκοπήσεως. Όταν με το καλό κατορθώσουμε και παρεισφρέουμε σε ακόμη άγνωστες για την αφεντιά μας διαστάσεις, ίσως τότε να κατανοήσουμε τα λεγόμενα του ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΟΥ Δημιουργού: «Εγώ ειμί η οδός και η αλήθεια και η ζωή». Όστις επιθυμεί, μπορεί να συνδέσει την εν λόγω ρήση και με τις προηγούμενες ενσαρκώσεις, που έχουμε ζήσει αλλά ουδόλως δυνάμεθα να θυμηθούμε, (τί κάνει αυτή η άτιμη η λήθη-ηλίθιοι) ενώ στην αρχαιότητα MONON οι θεοί μπορούσαν να πίνουν νερό, από την λίμνη της μνημοσύνης και να έχουν πλήρη γνώση για κάθε ενσάρκωση, βλέποντας τα πάντα…κάτοψη! Καλύτερα όμως να σταματήσω εδώ…

Ο δεύτερος λόγος για τον οποίον δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος, ότι θα επικοινωνήσουμε λίαν συντόμως με κάποιους εξωγήινους πολιτισμούς (εκτός εάν μας βρουν αυτοί) είναι το γεγονός, ότι τόσο η NASA όσο και η ESA ουδόλως επιθυμούν κάτι τέτοιο. Το μόνο, που ενδιαφέρει τις διαστημικές μας υπηρεσίες είναι μήπως εντοπίσουν χρυσό ή κάποιο άλλο σπάνιο ορυκτό, σε πλανήτη ή δορυφόρο του, μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, ή σε κάποιον μετεωρίτη. ΤΟΥΤΟ και μόνον τούτο τους…κόφτει! Το χρήμα. Τότε και μόνον τότε θα μπορέσουν επιτέλους οι Κυβερνήσεις ανά την υφήλιο να ξεχρεώσουν, από το τεράστιο δημόσιο έλλειμμα, το οποίο μαστίζει όλα τα κράτη της Γης διότι κυρίες και κύριοι…η ανθρωπότητα χρωστάει! Το ερώτημα είναι σε ποιους;  Εκτός από της Μιχαλούς…
Τα σέβη μου.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Εαν μαζέψουν και κανα "διαστημικό αρχαίο
    απομεινάρι", δικαιολογούνται τα έξοδα.
    Αντί να κοιτάμε στα Αστρα, ας σκάψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive