Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021

Γερμανία: Σταματά τα self test στα σχολεία το Αμβούργο! Τοξική χημική ουσία σε 2 εκατομμύρια self test κορεάτικης εταιρείας που χρησιμοποιήθηκαν σε μαθητές σχολείων χωρίς μέτρα προστασίας.

Το Αμβούργο δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τα αμφιλεγόμενα self test σε σχολεία στο μέλλον. Όσοι ψέλλισαν στην Ελλάδα ότι στο αντιδραστήριο των self test περιέχεται επικίνδυνη χημική ουσία,  χαρακτηρίστηκαν «ψεκασμένοι». Εκεί όμως είναι Γερμανία...!2 εκατομμύρια self test...από μια κορεάτικη εταιρεία την οποια αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται η μεγάλη και σπουδαία Roche, βρέθηκαν να περιέχουν επικίνδυνη ουσία εντός του διαλύματος στο οποίο γίνεται η καλλιέργεια για το τεστ.   Δύο εκατομμύρια τεστ λοιπόν αποφασίστηκε να μην διατεθούν στα παιδιά, για προφύλαξη τους. Αυτά στη Γερμανία και απέναντι σε έναν κολοσσό τη Roche. Εδώ δύο τυχαίοι τύποι μπήκαν από το παράθυρο, πήραν σύμβαση 5-6 εκατομμυρίων για self test και είναι άγνωστο αν θα ελέγξει κάνεις το τι περιέχουν και το πόσο ασφαλή είναι.


Πηγή: welt.de

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση


Το Αμβούργο διέταξε να σταματήσει η χρήση των self test από έναν κορεάτη πάροχο, που παρέχονταν ειδικά για χρήση σε σχολεία. Σύμφωνα με την έρευνα της WELT, αυτά περιέχουν μια τοξική χημική ουσία και χρησιμοποιούνται χωρίς προστατευτικά μέτρα. Τώρα η πόλη τραβάει φρένο έκτακτης ανάγκης.

Η πόλη του Αμβούργου δεν θα χρησιμοποιήσει κανένα κιτ δοκιμής από την κορεατική μάρκα SD Biosensor (Sars-CoV-2 Rapid Antigen Test) στην τρέχουσα φόρμα στα σχολεία στο μέλλον.

Το υγρό σε αυτά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ, από τα οποία αγοράστηκαν περίπου 2.089.000 κιτ δοκιμής, περιέχει μια χημική ουσία από την ομάδα των οκτυλο- / εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών - αλλά αυτή η ουσία ταξινομείται ως ουσία πολύ υψηλής επικινδυνότητας (SVHC) στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος και μάλιστα με μεγάλη πιθανότητα να είναι σοβαρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive