Δευτέρα, 12 Απριλίου 2021

«Βγείτε έξω»! Επιχειρηματίες στον Καναδά δίνουν ΜΑΘΗΜΑ σε δύο κρατικούς απεσταλμένους που ήθελαν να κλείσουν μαγαζί. ΒΙΝΤΕΟ

Βίντεο από τον Καναδά δείχνει ένα κατάστημα γεμάτο πολίτες που αρνούνται να υποχωρήσουν σε κρατικούς απεσταλμένους που προσπαθούν να κλείσουν την επιχείρηση....

Το βίντεο, που τραβήχτηκε στο Μπάρι του Οντάριο το Σαββατοκύριακο, ξεκινά με ένα ζευγάρι κυβερνητικών απεσταλμένων που προσπαθούν να εκφοβίσουν τον ιδιοκτήτη του μπιστρό Simmering Kettle, επειδή πολλοί πελάτες είναι χωρίς μάσκες.

Ο κυβερνητικός λειτουργός φαίνεται να δίνει διάλεξη στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης σχετικά με τον αριθμό των πελατών χωρίς μάσκα στο μπιστρό κατά παράβαση των περιορισμών με αφορμή τον κορωνοϊό.

Ένας αγανακτισμένος πελάτης διακόπτει και κάνει λόγο για παράνομη εμπλοκή των κρατικών απεσταλμένων.

«Άκουσέ με, υπάρχει μια παράνομη διαταγή εδώ, οπότε φύγε. Καταπατάς περιουσία. Φύγε πριν ενημερώσω την αστυνομία», είπε.

«Είμαι υποχρεωμένος», του απαντά ένας εκ των δύο.

«ΒΓΕΣ ΕΞΩ!” φωνάζουν. “ΒΓΕΣ ΕΞΩ! ΒΓΕΣ ΕΞΩ! Βγείτε από το εστιατόριο, σας ζητήθηκε να φύγετε», τους λέει ένας άλλος άντρας.

«Δείξτε τους την πόρτα! Αντίο!», φωνάζει πελάτης, καθώς ένας άλλος κρατά ανοιχτή την πόρτα για αυτούς μέχρι να βγουν από το κατάστημα, με τους υπόλοιπους να φωνάζουν: «Ελευθερία!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive