Κυριακή 4 Απριλίου 2021

«Δολοφονούν ασθενείς με κοροναϊό», το έντονο παράπονο μιας νοσοκόμας στη Νέα Υόρκη

Η Nicole Sirotek ισχυρίζεται ότι έχει παρακολουθήσει θεραπείες που κατέληξαν να σκοτώνουν ασθενείς, όπως ακατάλληλες διασωληνώσεις ή απινιδώσεις σε ακατάλληλες στιγμές....

Δεν ήταν σιωπηλή. Η Nicole Sirotek, η οποία εργάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Νοσοκομείο Elmhurst στο Queens (  ), μια από τις περιοχές που πλήττονται περισσότερο από τις  από το  , υπέβαλε έντονη καταγγελία εναντίον των αρχών του προσωπικού υγείας της πολιτείας της. « Είδα έναν αναισθησιολόγο να βάζει έναν σωλήνα ΕΤ και να σπάσει τον οισοφάγο του και ο τύπος να πνιγεί μέχρι θανάτου με το αίμα του. Ο κοροναϊός δεν τοποθέτησε αυτόν τον σωλήνα λανθασμένα ", είπε η νοσοκόμα, η οποία είπε ότι είχε παραπονεθεί για την κατάσταση, αλλά τα παράπονά της δεν έχουν ακουστεί.

Ομοίως, η νοσοκόμα κατήγγειλε ότι τα άτομα που πεθαίνουν από το COVID-19 είναι γενικά μέρος μειοψηφίας του πληθυσμού.

«Ακόμη και οι οργανώσεις υποστήριξης δεν σκατά για αυτούς τους ανθρώπους. Κυριολεκτικά, η ζωή των Αφροαμερικανών δεν έχει σημασία εδώ. Και, εννοώ, είναι πολύ λυπηρό που κάποιος που είναι λευκός και ζει εκατοντάδες μίλια από αυτήν την πόλη νοιάζεται περισσότερο για αυτούς τους ανθρώπους από εκείνους σε αυτήν την πόλη », δήλωσε ο Sirotek, ο οποίος μετακόμισε από τη Νεβάδα στη Νέα Υόρκη για να καταπολεμήσει τον κοροναϊό.

«Κανείς δεν νοιάζεται γιατί είναι όλες μειονότητες και είμαστε στην καταραμένη γειτονιά». Και αυτό δεν είναι σωστό. Μεγάλωσα πολύ φτωχός και ξέρω τι πρέπει να ξεχάσω εντελώς και δεν έχω κανέναν να σας υπερασπιστεί », πρόσθεσε.

Στο Κουίνς, ένας δυσανάλογος αριθμός των μολυσμένων είναι Αφροαμερικανός και Λατίνος, κυρίως βασικοί εργαζόμενοι που δεν είχαν άλλη επιλογή να μείνουν στο σπίτι. Μέχρι στιγμής, οι αρχές του Νοσοκομείου Elmhurst δεν έχουν ανταποκριθεί στο παράπονο του Sirotek. Η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει αναφέρει περισσότερες από 330 χιλιάδες λοιμώξεις και 25.436 θανάτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive