Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΓΙΑΤΙ τα ευρωπαϊκά σχέδια για «διαβατήρια εμβολίων» ήταν σε ισχύ 20 μήνες πριν από την πανδημία, δηλαδή στις 26 Απριλίου 2018 !!!!!. Και πάλι σύμπτωση;

Με τον κόσμο να ακούει ότι τα λεγόμενα «διαβατήρια εμβολίων» θα απαιτούνται για όλα τα διεθνή ταξίδια στο μέλλον, και σε πολλές χώρες ακόμη και για είσοδο σε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ, γυμναστήρια, ξενοδοχεία, θέατρα, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις...η εντύπωση που μας δίνουν είναι ότι το μέτρο είναι άμεσο αποτέλεσμα της πανδημίας του κοροναϊού. Στην Ευρώπη, ωστόσο, που φιλοξενεί 8 από τις 10 κορυφαίες χώρες εξαγωγής φαρμακευτικών προϊόντων , ο προγραμματισμός για διαβατήρια εμβολίων ξεκίνησε τουλάχιστον 20 μήνες πριν από την έναρξη της επιδημίας COVID-19. Προφανώς, η πανδημία έδωσε στους Ευρωπαίους πολιτικούς τη «δικαιολογία» που χρειάζονταν για να εισαγάγουν την ιδέα.

Η «Ευρωπαϊκή Επιτροπή» - το εκτελεστικό όργανο της Ευρώπης - δημοσίευσε για πρώτη φορά μια πρόταση για τα διαβατήρια εμβολίων στις 26 Απριλίου 2018. Ενταγμένη σε ένα έγγραφο που ασχολείται με την « Ενισχυμένη Συνεργασία κατά των Προληπτικών Εμβολίων Νόσων », η πρόταση ουσιαστικά αγνοήθηκε από τα mainstream media.

Ένα έγγραφο χάρτη πορείας που εκδόθηκε στις αρχές του 2019 έθεσε στη συνέχεια συγκεκριμένα σχέδια για την εφαρμογή της πρότασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η κύρια δράση που αναφέρεται στον χάρτη πορείας ήταν η «εξέταση της σκοπιμότητας ανάπτυξης κοινής κάρτας / διαβατηρίου εμβολιασμού» για τους ευρωπαίους πολίτες που είναι «συμβατή με ηλεκτρονικά συστήματα πληροφοριών ανοσοποίησης και αναγνωρίζεται για διασυνοριακή χρήση». Το σχέδιο είχε ως στόχο την έκδοση νομοθετικής πρότασης στην Ευρώπη έως το 2022.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο χάρτης πορείας χρησιμοποιεί διάφορους όρους που, ενώ είναι σχετικά ασυνήθιστο στις περισσότερες χώρες πριν από την πανδημία, έκτοτε ακούγονται καθημερινά στα κύρια μέσα. Ίσως το πιο αξιοσημείωτο από αυτά είναι «διστακτικότητα εμβολίων». Η υποστήριξη των ευρωπαϊκών χωρών για την «αντιμετώπιση της διστακτικότητας των εμβολίων» αναφέρεται στο έγγραφο ως ένα από τα βασικά σημεία δράσης.

Η πιθανότητα εμφάνισης πανδημιών και «απροσδόκητων εστιών» αναφέρεται επίσης στον χάρτη πορείας. Αποκαλυπτικά, γίνεται συγκεκριμένη αναφορά στην υποστήριξη της έγκρισης «καινοτόμων εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων απειλών για την υγεία». Αναφέροντας ότι η «βιομηχανία παραγωγής εμβολίων» διαδραματίζει «βασικό ρόλο» στην επίτευξη των στόχων που περιγράφονται στο έγγραφο, ο χάρτης πορείας παραθέτει «βελτίωση της παραγωγικής ικανότητας της ΕΕ» και αποθήκευση εμβολίων ως περαιτέρω σημεία δράσης που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Προς την ενίσχυση των «υπαρχουσών συνεργασιών» και «συνεργασίας με διεθνείς φορείς και πρωτοβουλίες», ο χάρτης πορείας αναφέρεται επίσης σε μια παγκόσμια σύνοδο κορυφής για τον εμβολιασμό που πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019. Αποκαλύπτεται μια στενή εξέταση των συμμετεχόντων και του αντικειμένου αυτής της συνάντησης.

Η σύνοδος κορυφής για τον εμβολιασμό του 2019

Χωρίς αναφορά από τα περισσότερα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 μια « Παγκόσμια Σύνοδος Εμβολιασμού » στις Βρυξέλλες του Βελγίου. Διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μόλις 3 μήνες πριν ξεκινήσει το ξέσπασμα του κοροναϊού. . Σημαντικά, αυτό ήταν επίσης μόνο 36 ημέρες πριν από την πλέον διάσημη άσκηση προσομοίωσης εστίας κοροναϊού , που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τη Σχολή Δημόσιας Υγείας Johns Hopkins Bloomberg, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019.

Μια εκδήλωση μόνο με πρόσκληση, οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής εμβολιασμού περιελάμβαναν πολιτικούς ηγέτες, εκπροσώπους υψηλού επιπέδου από τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους διεθνείς οργανισμούς, υπουργεία υγείας, κορυφαίους ακαδημαϊκούς, επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, τον ιδιωτικό τομέα και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Η σύνοδος δομήθηκε γύρω από τρία στρογγυλά τραπέζια με τίτλο «In Vaccines We Trust», «The Magic Of Science» και «Vaccines Protecting Everyone, Everywhere». Στα αξιοσημείωτα μέλη της επιτροπής για αυτά τα στρογγυλά τραπέζια περιλαμβάνονται η Nanette Cocero, Παγκόσμιος Πρόεδρος της Pfizer Vaccines. Ο Δρ Seth Berkley, Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI, η Global Vaccine Alliance - ένας οργανισμός που έχει λάβει τεράστια ποσά χρηματοδότησης από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates. και Joe Cerrell, Διευθύνων Σύμβουλος του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates για την Παγκόσμια Πολιτική και την Υπεράσπιση.

Ο σχεδιασμός πανδημίας ήταν σαφώς αποδεικτικός σε αυτήν τη σύνοδο κορυφής. Τα βασικά έγγραφα που διανεμήθηκαν στους συμμετέχοντες περιελάμβαναν εκθέσεις σχετικά με τον « σχεδιασμό ετοιμότητας για πανδημία γρίπης », « Μια άσκηση πανδημικής γρίπης για την Ευρωπαϊκή Ένωση », « Σχεδιασμός ετοιμότητας για πανδημία γρίπης των πτηνών και γρίπη », « Προετοιμασία της πανδημικής γρίπης και σχεδιασμός απόκρισης », « Προς επάρκεια Εμβόλια πανδημικής γρίπης στην ΕΕ »και« Σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα »για τα ευρωπαϊκά εμβόλια πανδημικής γρίπης ». Σε όλα αυτά τα έγγραφα, τονίζεται επανειλημμένα ο στόχος της ενίσχυσης της συνεργασίας με τη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και το μήνυμα ότι μια παγκόσμια πανδημία ήταν πλέον αναπόφευκτη.

Διαβατήρια εμβολίων: ποιος πραγματικά ωφελείται;

Ποιος επωφελείται πραγματικά από τα διαβατήρια εμβολίων; Σίγουρα δεν είναι απλοί άνθρωποι, για τους οποίους η κοινή χρήση αρχείων υγείας και άλλων προσωπικών δεδομένων θα μπορούσε σύντομα να καταστεί υποχρεωτική μόνο για τη συμμετοχή στην κοινωνία. Αντ 'αυτού, ο κύριος δικαιούχος θα είναι η πολυεθνική φαρμακευτική βιομηχανία. Με τις παγκόσμιες πωλήσεις ναρκωτικών και εμβολίων να έχουν ήδη φθάσει τα 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια φέτος, οι φαρμακευτικές εταιρείες και οι επενδυτές τους χαλαρώνουν με την προοπτική να καταστούν υποχρεωτικά τα διαβατήρια εμβολίων παγκοσμίως.

Η συνολική αγορά εμβολίων COVID-19 προβλέπεται να ανέρχεται σε 100 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις και 40 δισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδη μετά τη φορολογία. Οι ετήσιοι εμβολιασμοί κατά των μεταλλάξεων του κοροναϊού θα μπορούσαν να αυξήσουν αυτούς τους αριθμούς ακόμη περισσότερο. Εάν δεν αντισταθούμε στα διαβατήρια εμβολίων και αντί να « ψηφίσουμε για λόγους », οι κατασκευαστές ναρκωτικών και εμβολίων θα μπορούσαν να αναγκάσουν τον κόσμο σε μακροπρόθεσμη οικονομική και πολιτική εξάρτηση. Ο επείγων στόχος μας πρέπει επομένως να είναι να αντικαταστήσουμε την απληστία φαρμακευτική « επιχείρηση με ασθένεια » με ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης βασισμένο σε πραγματικά προληπτικές προσεγγίσεις . Η αποδοχή της εναλλακτικής λύσης της φαρμακευτικής βιομηχανίας είναι απλώς αδιανόητη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive