Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ο διάολος είναι ΠΑΝΤΟΥ. ΠΟΛΕΜΑ τον, μην τον φοβάσε. Οι μη εμβολιασμένοι διακρίνονται και τιμωρούνται στα κοινωνικά δίκτυα

Ο ιός σκότωσε τη νοημοσύνη, τη δημοκρατία και μας στέλνει πίσω στις πιο σκοτεινές στιγμές της κατοχής. Στο Linkedin αρχικά με προσβολή, μου είπαν ότι η ανάληψη θα πρέπει να απαγορεύεται για τους μη εμβολιασμένους ... Τότε ο λογαριασμός μου περιορίστηκε. Πανομοιότυπες απειλές στο Facebook εκτοξεύθηκαν χωρίς να επιβληθούν κυρώσεις.

Στη δημοκρατία μας, ένα ακόμη βήμα έχει γίνει, τα κοινωνικά δίκτυα θα διακρίνουν το καλό από το κακό και ειδικά θα τιμωρήσουν εκείνους που δεν σκέφτονται καλά. Ο νόμος το απαγορεύει, αλλά ο νόμος….

Το Facebook  ανακοινώνει  την άφιξη των φίλτρων για να βάλει τη φωτογραφία του προφίλ του. Προβλέπονται δύο εκδόσεις: η πρώτη για όσους υποστηρίζουν την εκστρατεία εμβολιασμού, η δεύτερη για εκείνους που έχουν εμβολιαστεί.

Οι μελέτες τέχνης δείχνουν ότι οι κοινωνικοί κανόνες μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη στάση των ανθρώπων όταν πρόκειται για την υγεία τους. Γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να εμβολιαστούν όταν βλέπουν πολλά αγαπημένα άτομα που εμπιστεύονται που το κάνουν », διευκρινίζει το  Facebook , αναφερόμενη σε  μια μελέτη που έθεσε τη  Γαλλία στο κάτω μέρος των χωρών που αναλύθηκαν όσον αφορά την αποδοχή.

Το Facebook θα προχωρήσει στη συνέχεια επισημαίνοντας εκείνους που εμβολιάστηκαν στη ροή ειδήσεων των φίλων τους. 

  • Άρθρο 225-1 - Τροποποιήθηκε από το ION o  2016-1547 της 18ης Νοεμβρίου 2016 - άρθ. 86 - καθορίζει έναν κατάλογο κριτηρίων που εισάγουν τη σύσταση διακρίσεων:

"Οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ φυσικών προσώπων με βάση την καταγωγή τους, το φύλο τους, την οικογενειακή τους κατάσταση, την εγκυμοσύνη τους, τη φυσική τους εμφάνιση ή την ιδιαίτερη ευπάθεια που προκύπτει από την οικονομική τους κατάσταση, εμφανής ή γνωστή, συνιστά διάκριση. Του συγγραφέα του, το επώνυμό τους , τον τόπο διαμονής τους, την κατάσταση της υγείας τους, την απώλεια της αυτονομίας τους, το μειονέκτημά τους, τα γενετικά τους χαρακτηριστικά, τα ήθη τους, τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, την ταυτότητα του φύλου τους, την ηλικία τους, τις πολιτικές απόψεις τους, τις συνδικαλιστικές τους δραστηριότητες, την ικανότητά τους να εκφράζουν οι ίδιοι σε μια γλώσσα διαφορετική από τη γαλλική, που ανήκουν ή δεν ανήκουν, πραγματικές ή υποτιθέμενες, σε μια εθνική ομάδα, ένα έθνος, μια λεγόμενη φυλή ή μια συγκεκριμένη θρησκεία. "

«Οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ νομικών προσώπων με βάση την καταγωγή, το φύλο, την οικογενειακή κατάσταση, την εγκυμοσύνη, τη σωματική εμφάνιση, την ιδιαίτερη ευπάθεια που προκύπτει από την φαινομενική οικονομική κατάσταση συνιστά επίσης διάκριση. , απώλεια αυτονομίας, αναπηρία, γενετικά χαρακτηριστικά, ήθη, σεξουαλικός προσανατολισμός, ταυτότητα φύλου, ηλικία, πολιτικές απόψεις, συνδικαλιστικές δραστηριότητες, ικανότητα έκφρασης σε γλώσσα διαφορετική από τη γαλλική, που ανήκει ή δεν ανήκει, πραγματική ή υποτιθέμενη, σε εθνοτική ομάδα, έθνος, φερόμενη φυλή ή συγκεκριμένη θρησκεία των μελών ή ορισμένων μελών αυτών των νομικών προσώπων. "

  • Άρθρο 225-1-1 - Δημιουργήθηκε από τον νόμο αριθ. 2012-954 της 6ης Αυγούστου 2012 - άρθ. 3 - προσθέτει διακρίσεις μετά από σεξουαλική παρενόχληση:

«Οποιαδήποτε διάκριση μεταξύ των ανθρώπων επειδή υπέστησαν ή αρνήθηκαν να υποστούν πράξεις σεξουαλικής παρενόχλησης όπως ορίζονται στο άρθρο 222-33 ή μαρτυρούν τέτοια γεγονότα συνιστά διάκριση, συμπεριλαμβανομένης, στην περίπτωση που αναφέρεται στο Ι του ίδιου άρθρου, εάν τα σχόλια ή η συμπεριφορά δεν έχει επαναληφθεί. "

  • Άρθρο 225-2 - Τροποποιήθηκε από τον ΝΟ. 2012-954 της 6ης Αυγούστου 2012 - άρθ. 3 - διευκρινίζει σε ποιες περιπτώσεις η διακριτική μεταχείριση είναι κατακριτέα:

«Η διάκριση που ορίζεται στα άρθρα 225-1 και 225-1-1, που διαπράττεται εναντίον φυσικού ή νομικού προσώπου, τιμωρείται με φυλάκιση τριών ετών και πρόστιμο 45.000 ευρώ όταν συνίσταται σε: 1 ° Να αρνηθεί την παράδοση αγαθών ή υπηρεσίες · 2 ° Να εμποδίζει την κανονική άσκηση οποιασδήποτε οικονομικής δραστηριότητας. 3 ° Να αρνηθεί να προσλάβει, να κυρώσει ή να απολύσει ένα άτομο. 4 ° Να εξαρτήσει την παροχή αγαθών ή υπηρεσιών από έναν όρο που βασίζεται σε ένα από τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 225-1 ή που προβλέπεται στο άρθρο 225-1-1 · 5 ° Για να υποβάλλετε προσφορά εργασίας, ένα αίτημα για πρακτική άσκηση ή μια περίοδο ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης υπόκειται σε έναν όρο που βασίζεται σε ένα από τα στοιχεία που αναφέρονται στο άρθρο 225-1 ή που προβλέπεται στο άρθρο 225-1-1 · 6 ° Να αρνηθείτε να δεχτείτε ένα άτομο σε ένα από τα μαθήματα που αναφέρονται στο άρθρο L. 2 °.

Όταν η διακριτική άρνηση που προβλέπεται στο 1 ° διαπράττεται σε ένα μέρος ανοιχτό στο κοινό ή με σκοπό την αποτροπή της πρόσβασης, οι κυρώσεις αυξάνονται σε φυλάκιση πέντε ετών και πρόστιμο 75.000 ευρώ. "   https://pgibertie.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive