Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Σχεδόν το 40% των πεζοναυτών στις Η.Π.Α αρνούνται επισήμως να λάβουν εμβόλιο κατά του COVID-19, παρά τις πιέσεις, την ώρα που στην Ελλάδα βρέθηκαν υπό κράτηση μέλη πληρώματος υποβρυχίου γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν, ΒΙΝΤΕΟ

Η υποχρέωση του εμβολιασμού φαίνεται ότι θα έρθει, αλλά θα έρθει σιγά σιγά για να μην υπάρχουν μαζικές αντιδράσεις. Θα ξεκινούν από συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς, στρατό, ναυτικό...

και μετά θα είναι αργά για να αρνηθείς... Περίπου το 40 τοις εκατό των πεζοναυτών των ΗΠΑ έχει αρνηθεί να λάβει εμβόλιο κατά του COVID -19, σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου. Θα τους έχουν και εκείνους υπό κράτηση;

Περίπου 75.500 πεζοναύτες εμβολιάστηκαν πλήρως ή έλαβαν μία δόση, και περίπου 48.000 πεζοναύτες έχουν απορρίψει τη βολή, ανέφερε ο καπετάνιος στρατηγός επικοινωνίας και επιχειρησιακός επιχειρησιακός καπετάνιος Andrew Woods σε διάφορα πρακτορεία ειδήσεων το σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το theepochtimes.com.

«Κατανοούμε πλήρως ότι η ευρεία αποδοχή του εμβολίου COVID-19 μας παρέχει τα καλύτερα μέσα για να νικήσουμε αυτήν την πανδημία. Το κλειδί για την αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης στα εμβόλια », δήλωσε ο Woods, σύμφωνα με το USA Today.

«Το Ναυτικό και το Ναυτικό Σώμα παρέχουν σημαντικές εκπαιδευτικές πληροφορίες σε ευρεία κλίμακα και συνεργάζονται με εντολές για να διασφαλίσουν ότι οι Ναυτικοί, οι και οι λοιποί δικαιούχοι έχουν ακριβείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων για να ενθαρρύνουν τα άτομα να εμβολιαστούν», δήλωσε ο Woods  στο The Hill.

Ο Woods σημείωσε ότι οι πεζοναύτες είναι συνήθως υγιείς και νέοι, προσθέτοντας ότι μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την απόρριψη του εμβολίου.

«Για παράδειγμα, ένα άτομο μπορεί να το έχει αναβάλει για αργότερα επιτρέποντας σε άλλους να κάνουν το εμβόλιο, μπορεί να έχουν πάρει το εμβόλιο μόνοι τους και όχι μέσω στρατιωτικών καναλιών, ίσως να μην είναι διαθέσιμοι για δεύτερη δόση στην καθορισμένη χρονική περίοδο για τα εμβόλια που απαιτούν δύο δόσεις, ίσως να περιμένουν το εμβόλιο να είναι υποχρεωτικό και να περιμένουν μέχρι τότε, ή μπορεί να είναι αλλεργικοί σε μία από τις ενώσεις του εμβολίου », δήλωσε ο Woods.

Αρκετοί δημοκρατικοί νομοθέτες ωστόσο, έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν τον περασμένο μήνα ζητώντας να καταστήσει το εμβόλιο υποχρεωτικό για όλα τα στρατιωτικά μέλη των ΗΠΑ.

Το Υπουργείο Άμυνας στα μέσα Φεβρουαρίου ανέφερε ότι περίπου το ένα τρίτο όλων των αμερικανικών στρατευμάτων απέρριψε το εμβόλιο.

Ο Ταγματάρχης Jeff Taliaferro, ανώτατος αξιωματούχος των Αρχηγών Προσωπικού, είπε ότι ο στρατός έχει ποσοστό αποδοχής δύο τρίτων για το εμβόλιο, συμπληρώνοντας, «Και πρέπει να συνεχίσουμε να τους εκπαιδεύουμε και να τους βοηθήσουμε να κατανοήσουν τα οφέλη του εμβλιασμού.»

Πρωτοφανές συμβάν στο ΠΝ: Υπό κράτηση σε υποβρύχιο γιατί αρνήθηκαν να εμβολιαστούν!

Ενώ λοιπόν στις Η.Π.Α , μέχρι στιγμής, δεν έχουν υποχρεώσει τα μέλη στρατού και ναυτικού να εμβολιαστούν, εδώ στην Ελλάδα θαφτηκε μια ιδιαίτερα ανησυχητική είδηση που διαβάσαμε στο defencenet.gr. Ένα πρωτοφανές περιστατικό  τόσο για τα ελληνικά όσο και τα διεθνή δεδομένα, στο οποίο δεν δόθηκε καν προβολή από τα MME.

Σύμφωνα με αυτό, πλήρωμα υποβρυχίου παρέμεινε υπό κράτηση γιατί αρνήθηαν να εμβολιαστούν, ενώ η διαταγή ήταν να μείνουν μέσα στον περιορισμένο χώρο του υποβρυχίου για επτά συνολικά ημέρες, εν είδη καραντίνας, για να μην -υποτίθεται- διασπείρουν τον ιό που δεν έχουν! Αυτό γιατί έχουν  υποβληθεί σε αλλεπάλληλα rapid αλλά και σε PCR τεστ με αρνητικά αποτελέσματα!

Σε ένα συγκεκριμένο υποβρύχιο, μάλιστα, συνολικά 21 άτομα είναι υπό περιορισμό εντός του σκάφους και απαγορεύεται να βγουν έξω.

Όσοι δέχθηκαν να εμβολιαστούν, βγαίνουν κανονικά και εν συνεχεία επιστρέφουν στο υποβρύχιο για τις υπηρεσίες τους, με κίνδυνο να μολύνουν το πλήρωμα που το κρατούν σε περιορισμό καθώς όλοι πλέον και ειδικά οι εταιρείες που παρασκευάζουν τα εμβόλια παραδέχονται ότι και οι εμβολιασμένοι μολύνονται, έστω με χαμηλότερες πιθανότητες μόλυνσης και μπορούν να μεταδώσουν τον ιό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive