Κυριακή 21 Μαρτίου 2021

Δ.Γάκης (Γιατρός) : Πως στήθηκε η απάτη του Κορωνοιού με τα PCR Τεστ!!!Συνήλθε η Παγώνη και σκόρπισε εγκεφαλικά στους πληρωμένους παπαγάλους του Μαξίμου (video)

Ο Πρωην Διευθυντής ΕΣΥ στην  Χειρουργική Κλινική Μεταμοσχεύσεων ΑΠΘ Γιατρός Δημήτρης Γάκης σε ανάρτηση του εξηγεί ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΜΕ ΤΑ PCR ΤΕΣΤ!... Θα αναλύσω προσεχώς το πως στήθηκε η παγκόσμια απάτη , που ζούμε, για την βίαια συγκέντρωση του χρήματος…Το εργαλείο του εγκλήματος είναι η RT PCR ή λαϊκά μοριακό τεστ. #Αυτό το «αδιαμφισβήτητο» που όμως είναι ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΙΜΟ… #Έγινε από Γερμανό τον Ιαν 2020 (ο οποίος διώκεται κατόπιν διεθνούς μηνύσεως) #Ορίστηκε ως όριο ενίσχυσης (amplification) οι 45 κύκλοι. (Δηλαδή η ενίσχυση του δείγματος κατά 2 εις την 45η δύναμη, φορές) προκειμένου να κριθεί ως θετικό ή αρνητικό. Δηλαδή 35,184,372,088,832 φορές !!! #Ως ανιχνεύσιμο δεν ορίστηκε όλο το γονιδίωμα του ιού, αλλά μονον 3 γονίδια.! Επί σκοπού βεβαίως… #Το αποτέλεσμα είναι ότι στους 45 κυκλους ανιχνεύει και τους άλλους κορωνοιούς ( γιαυτό εξαφανίστηκαν τα κοινά κρυολογήματα) και ιούς γρίπης ( για αυτό εξαφανίστηκε η γρίπη) αλλά και «σκουπίδια»γενετικού υλικού που προέρχονται απο νεκρωμένα κύτταρα κλπ.. . #Είναι δηλαδή η RT PCR άχρηστη μέθοδος; Κάθε άλλο! Είναι πολυτιμότατη! Εξαρτάται όμως από τα γονίδια που θα την βάλεις να ψάξει και από τους κύκλους ενίσχυσης που θα επιτρέψεις. #Ένα άτομο που νοσεί θα « χτυπήσει» στους 6-10 κύκλους. Μέγιστο στους 30 κύκλους. Από εκεί και πέρα είναι αναξιόπιστη και βγάζει πολλά ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ! #Και το κυριότερο! Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ της νόσου που πρέπει να γίνεται ΚΛΙΝΙΚΑ και να επιβεβαιώνεται εργαστηριακά ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΕΣΤ δεν εφαρμόζεται. Αυτό ορίζει η ΠΟΥ #Τίποτε από αυτά δεν ακολουθείται. Το αποτέλεσμα του τεστ που σας δίνουν λέει μόνο θετικό ή αρνητικό! Όχι του κύκλους ενίσχυσης! #Και εσείς ψάχνετε να βρείτε που είναι η γρίπη και τα κοινά κρυολογήματα ενώ οι άλλοι σας αδειάζουν την τσέπη και σας χρεώνουν μέχρι τετάρτης γενεάς… Θυμηθείτε τους προγόνους μας πριν 200 χρόνια; Για περισσοτερη ενημέρωση

The COVID-19 RT-PCR Test: How to Mislead All Humanity. Using a “Test” To Lock Down Society

Συνήλθε η Παγώνη και σκόρπισε εγκεφαλικά στους πληρωμένους παπαγάλους του Μαξίμου (video)

Παγώνη: Δεν εχεις δικαίωμα να επιβάλεις το εμβόλιο και το Τεστ!!!

Την χρησιμοποίησαν και τωρα που κατάλαβε τι παίζεται η Παγώνη  αρχισε να σκορπάει εγκεφαλικά στην ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ Τηλεόραση και στους μπουκωμένους παπαγάλους απο το Μαξίμου…Τους τρέλανε ..Δειτε το απολαυστικό video με τα παπαγαλάκια του Μητσοτάκη Πέτσα κλπ πως τους καλωδιώνει η Παγώνη και παθαίνουν “Ηλεκτροπληξία”…

Μόνο που τους ειπε οτι δεν μπορούν να υποχρεώσουν κανέναν να κανει το εμβόλιο και τα Τεστ  πρασίνισαν οι φάτσες τους και τους ανέβηκε η θερμοκρασία…Δείτε αυτούς που σας τρομάζουν για εναν ιο με 0,5% θνησιμότητα και οι ιδιοι δεν φοράνε μάσκα!!!!

Δείτε πως χτυπιούνται μεταξύ τους…

https://amazonios.net/

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive