Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Οι Έλληνες ΑΝΤΙΣΤΈΚΟΝΤΑΙ... Μηχανοκίνητη κινητοποίηση κατά της δημιουργίας νέας δομής στη Μυτιλήνη και χθές στη Χίο - ΒΙΝΤΕΟ

Η κινητοποίηση έγινε με την ευκαιρία του ενός χρόνου από τα περσινά επεισόδια την περιοχή της Καράβας - Οι διαδηλωτές ζήτησαν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και συγκεκριμένα μέχρι το Πάσχα. Με σύνθημα... «Καμία δομή πουθενά στο νησί», κάτοικοι του νησιού επιβαίνοντες σε δίκυκλα και αυτοκίνητα συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση στην πόλη της Μυτιλήνης ενάντια στην προοπτική της δημιουργίας νέας δομής υποδοχής και διαμονής αιτούντων άσυλο στη Λέσβο.  Η κινητοποίηση έγινε με την ευκαιρία του ενός χρόνου από τα περσινά επεισόδια την περιοχή της Καράβας με το ίδιο θέμα. Οι διαδηλωτές με την κινητοποίηση τους ζήτησαν επίσης την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού και συγκεκριμένα μέχρι το Πάσχα.      Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στις εισόδους της πόλης και κινήθηκαν προς το κέντρο σε μια πορεία που κράτησε περί τη μια ώρα. Μεταξύ άλλων στη κινητοποίηση συμμετείχαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Γιάννης Μπουρνούς και του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα και πολλοί αυτοδιοικητικοί όλων των βαθμίδων.  Ας σημειωθεί ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Μυτιλήνης έχει ταχθεί υπέρ της δημιουργίας νέας δομής με πρόσφατη απόφασή του.  Αντίστοιχη κινητοποίηση με το ίδιο αίτημα έγινε χθες Σαββάτο και στη Χίο...


2 σχόλια:

  1. · → δεν υπαρχει καμια ελπιδα,η ελλαδα τελειωσε:

    Τα παράπονα του Μαχμούντ - Χάος έξω από ξενοδοχείο στην Αθήνα - 25 Φεβρουαρίου 2021...

    https://twitter.com/LathroGR/status/1364935354596270082 ( · →δειτε και το βιντεο με τους αρχιταλιμπαν μεταξυ αυτων και γυναικες αρχιταλιμπαν μεσα στην μπουργκα και την μαντηλα να παει συννεφο και ολων των ειδων αλλων μουσουλμανων λαθροεισβολεων και ισλαμιστων στην αθηναμπαντ πρωην αθηνα πρωτευουσα του ελλαδικου κρατους,εικονες και καταστασεις αφρικανοπακιστανοισλαμοποιησης στο κεντρο της αθηνας εν ετει 2021)

    Αντί να πιέζουν την Πρεσβεία του Αφγανιστάν να δεχτεί πίσω τους υπηκόους του, συζητούν για τα προβλήματα της κοινότητας, την επιτάχυνση της διαδικασίας ασύλου και την ενσωμάτωση τους στην κοινωνία.Η μόνη χώρα στην Ευρώπη με 66% θετικές αποφάσεις σε Α' Βαθμό στους Αφγανούς.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1364288145471246342

    Σε καραντίνα ο Ελληνας, την ίδια στιγμή τους φέρνουν στην Ενδοχώρα.

    https://twitter.com/LathroGR/status/1363819477075251201

    Οι Έλληνες πεινάνε, και αυτοί παίρνουν «TΣAMΠA ΛEΦTA»

    https://www.youtube.com/watch?v=CIQV3JvbSQI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, γιατί πεθαίνει τελευταία.
    Ο Έβρος μίλησε, ο Έβρος νίκησε...!!!
    https://www.gnomionline.gr/ektakto-kyvernitiki-ekprosopos-den-tha-epektathei-to-kyt-sto-fylakio/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive