Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Σκηνικό φαρ ουέστ στην Αθήνα με τραυματισμό δύο αστυνομικών και πυροβολισμούς στο Μενίδι

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς έλαβε χώρα τα ξημερώματα από τα Πατήσια στο Μενίδι. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες; Σκηνές φαρ-ουέστ τα ξημερώματα, όταν έλαβε χώρα   καταδίωξη     οχήματος με τρεις επιβαίνοντες από τα Πατήσια στο Μενίδι... Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε μία καταγγελία σχετικά με τους επιβαίνοντες του οχήματος, για κλοπή καταλυτών από αυτοκίνητα στον Ταύρο. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν και όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο, εκείνοι δεν υπάκουσαν. Όλα ξεκίνησαν γύρω στη 01:30 στα Πατήσια και η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι και το ΜενίδιΣκηνικό φαρ ουέστ στην Αθήνα με τραυματισμό δύο αστυνομικών και πυροβολισμούς...

Αγρια καταδίωξη έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης καθώς οι Αρχές έλαβαν σήμα για όχημα που κινείτο στα Πατήσια και οι επιβάτες είχαν κλέψει καταλύτες από αυτοκίνητα.Η καταδίωξη των τριών ληστών ξεκίνησε στη 1:30 τα ξημερώματα από τα Πατήσια με τους δράστες να μην σταματούν πουθενά και να φτάνουν μέχρι το Μενίδι και να μπαίνουν σε καταυλισμό ρομά.

Εκεί επενέβη ομάδα ΟΠΚΕ και συνέλαβαν τον οδηγό, αλλά διέφυγαν οι άλλοι δύο. Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς ο δράστης αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί. Σύμφωνα με την Αστυνομία την ώρα της σύλληψης βγήκαν άτομα από τον καταυλισμό άγνωστοι κι έριχναν πυροβολισμούς στον αέρα. Χαρακτηριστικά έλεγαν οι αστυνομικοί ότι υπήρχε καταιγισμός πυρών και δεν μπορούσαν καν να μετρήσουν το πόσες σφαίρες έπεσαν.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν 4 φορές για να απεγκλωβιστούν, πήραν τον κρατούμενο κι έφυγαν, ενώ μέσα στο όχημα εντόπισαν και καταλύτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive