Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Μπορεί μια 65χρονη να πέθανε από αυτό όμως η Μίνα Γκάγκα επιμένει στην χορήγηση του δηλητηρίου: «Ασφαλές το εμβόλιο της AstraZeneca» μας λέει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ Μπορεί μία γυναίκα 65 ετών να κατέληξε χθες στο Ίλιον λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, όμως η Μίνα Γκάγκα υποστηρίζει πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι ασφαλές.... «Είναι για την ασφάλειά μας το εμβόλιο κι αυτό που ακούμε όλοι είναι ο ΕΜΑ» είναι ότι είναι ασφαλές, δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Μίνα Γκάγκα ερωτηθείσα για το εμβόλιο της AstraZeneca.  Η Μ.Γκάγκα τόνισε πως, « έχουν γίνει πάνω από 1 εκατομμύριο δόσεις στην ΕΕ και άλλες τόσες στην Ινδία και τα δεδομένα δείχνουν ότι είμαστε ασφαλείς. Είμαστε σε επιτήρηση, είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Αλλά δε γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Από την άλλη, οι θρομβώσεις είναι από τις κορυφαίες αιτίες θανάτου σε ασθενείς με κορωνοϊό». «Θεωρώ ότι είναι ασφαλές. Η σύστασή μου είναι να το κάνουν», συνέτισε στους πολίτες και πρότεινε πως, «αν υπάρχει θέμα θρομβώσεων, μπορεί να γίνει αντιπηκτική αγωγή, για να αισθάνεσαι κανείς ασφαλής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive