Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ & ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέα μέτρα για το lockdown ανακοίνωσε εκτάκτως σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς, τα οποία θα τεθούν σε ισχύ από αύριο, Πέμπτη 4 Μαρτίου έως και τις 16 Μαρτίου. Οι αλλαγές που έρχονται είναι στα SMS και συγκεκριμένα ο κωδικός 2 που αφορά τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ αλλά και ο κωδικός 3 για τις τράπεζες, οι μετακινήσεις θα γίνονται εντός δήμου ή σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την οικία. Στον κωδικό 6 η μετακίνηση για άσκηση θα γίνεται αποκλειστικά ως πεζοί... ή με ποδήλατο και δεν θα μπορεί κάποιον να μετακινηθεί με το αυτοκίνητο για άσκηση σε άλλη περιοχή.

Παράλληλα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 19:00 έως τις 06:00, με εξαίρεση την Αττική και την Θεσσαλονίκη όπου τις καθημερινές η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινάει από τις 21:00.

Στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Αττική, Αχαΐα, Αρκαδία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λευκάδα εκτός Μεγανησίου, Φθιώτιδα, Αργολίδα, Κορινθία, Θεσπρωτία, Άρτα, Σάμος, Βοιωτία, Χίος, Αιτωλοακαρνανία, Ρόδος, Ηράκλειο και Εύβοια εκτός Σκύρου.

2 σχόλια:

  1. Εσεις τι περιμενατε απο γελοιους,τιποτα καλο;Μου αρεσει που τα ειπαν"εξυπνα μετρα"οι ηλιθιοι;Τους μαλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στό βαθύ ρόζ όλη η Αττική...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive