Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Η απώλεια ενός νεογέννητου είναι ένα καρδιακό ΣΟΚ όπως και ο πόνος της απώλειας ενός αγέννητου παιδιού. ΠΙΝΑΚΕΣ

Γι 'αυτό είμαστε και οι δύο λυπημένοι και σοκαρισμένοι που σας παρουσιάζουμε την τελευταία ενημέρωση σχετικά με τον αριθμό των αγέννητων και νεογέννητων παιδιών που θα χάσουν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα των μητέρων που έλαβαν ένα από τα εμβόλια Covid-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκλονιστικός! Οι Αποβολές Αυξάνονται Κατά 366% Σε Μόλις 6 Εβδομάδες Λόγω Εμβολίων Covid....Η κυβέρνηση δημοσίευσε εβδομαδιαίες εκθέσεις σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα πειραματικά εμβόλια Covid-19 , το πρώτο από τα οποία κάλυψε δεδομένα που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 24 Ιανουαρίου 2021. Η τελευταία τους έκθεση ( βρείτε εδώ ) , η οποία είναι η έβδομη που θα κυκλοφορήσει καλύπτει τα δεδομένα που εισήχθησαν στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA από τις 9 Δεκεμβρίου 2020 έως και τις 7 Μαρτίου 2021.

Μόλις έξι εβδομάδες διαχωρίζονται η πρώτη και η έβδομη έκθεση και η συγκλονιστική αύξηση του αριθμού των γυναικών που έχασαν το αγέννητο και το νεογέννητο παιδί τους εκείνη την εποχή λόγω του ότι είχαν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το AstraZeneca Covid είναι τρομακτικό.

Αυτή ήταν η συμβουλή των κυβερνήσεων για την επείγουσα έγκριση του εμβολίου Pfizer / BioNTech -

'Εγκυμοσύνη'

Δεν υπάρχει ή περιορισμένη ποσότητα δεδομένων από τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2. Δεν έχουν ολοκληρωθεί
μελέτες τοξικότητας στην αναπαραγωγή σε ζώα COVID-19 mRNA Εμβόλιο
BNT162b2 δεν συνιστάται κατά την κύηση .

Για γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία, η εγκυμοσύνη πρέπει να αποκλείεται πριν από τον εμβολιασμό. Επιπλέον, οι γυναίκες
σε αναπαραγωγική ηλικία θα πρέπει να συμβουλεύονται να αποφεύγουν την εγκυμοσύνη για τουλάχιστον 2 μήνες μετά τη δεύτερη δόση τους.

Σας είπαμε για αυτό τον Δεκέμβριο, καθώς οι συμβουλές των κυβερνήσεων περιλάμβαναν επίσης σχόλια σχετικά με το θηλασμό και τη γονιμότητα που είχαν ως εξής -

Θηλασμός

Δεν είναι γνωστό εάν το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 απεκκρίνεται στο ανθρώπινο γάλα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ο κίνδυνος για τα νεογέννητα / βρέφη. Το COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 δεν πρέπει να χρησιμοποιείται
κατά τη διάρκεια του θηλασμού.

Γονιμότητα

Δεν είναι γνωστό εάν το εμβόλιο COVID-19 mRNA BNT162b2 έχει αντίκτυπο στη γονιμότητα ».

Λόγω αυτής της συμβουλής που κυκλοφόρησε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, είμαστε τόσο σοκαρισμένοι που βλέπουμε στην πρώτη δημοσιευμένη έκθεση για ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο πρόγραμμα κίτρινης κάρτας MHRA έως τις 24 Ιανουαρίου 2021 συνολικά 4 οι γυναίκες είχαν υποστεί αποβολή ως αποτέλεσμα του εμβολίου Pfizer / BioNTech:

αυθόρμητη άμβλωση pfizer 01

Καθώς και συνολικά 2 γυναίκες έχασαν το αγέννητο παιδί τους ως αποτέλεσμα του εμβολίου Oxford / AstraZeneca:

αυθόρμητη άμβλωση astrazeneca

Δεν μπορούμε ακόμη να απαντήσουμε γιατί δόθηκε σε αυτές τις γυναίκες ένα από τα εμβόλια Covid κατά των συμβουλών των κυβερνήσεων. Αλλά αυτό που πραγματικά συγκλονίζει είναι πόσο έχει αυξηθεί αυτός ο αριθμός τις 6 εβδομάδες που έχουν ξεδιπλωθεί από τότε.

Σύμφωνα με την έβδομη έκθεση που εξέδωσε η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες στα εμβόλια Covid, χρησιμοποιώντας δεδομένα που εισήχθησαν στο σχέδιο κίτρινης κάρτας MHRA έως τις 7 Μαρτίου 2021, σημειώθηκε αύξηση 475% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που έχουν χάσει το αγέννητο παιδί τους μετά το εμβόλιο Pfizer, φτάνοντας το σύνολο στο 23. Αυτό είναι καταστροφικό.

Δυστυχώς, υπάρχει επίσης 1 αναφορά για ένα πρόωρο μωρό που πεθαίνει δυστυχώς αφού η μητέρα είχε το εμβόλιο Pfizer:

αυθόρμητη άμβλωση pfizer 02

Το τρύπημα AstraZeneca προκάλεσε επίσης περιττό πόνο στις μέλλουσες μητέρες. Από τις 7 Μαρτίου σημειώθηκε αύξηση κατά 150% από τις 24 Ιανουαρίου στον αριθμό των γυναικών που υπέστησαν αποβολή , αυξάνοντας το σύνολο σε 5.

Δυστυχώς, έχει επίσης αναφερθεί 1 ακόμη γέννηση στο Σχέδιο Κίτρινης Κάρτας MHRA μετά τη μητέρα του εμβολίου AstraZeneca, αλλά συγκλονιστικά αυτό δεν έχει χαρακτηριστεί ως θάνατος:

αυθόρμητη άμβλωση astrazeneca 2

Το ερώτημα είναι γιατί βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όταν οι κυβερνήσεις συμβουλεύουν ότι οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να έχουν το εμβόλιο;

Λοιπόν, ξεκινήσαμε να σκάβουμε και βρήκαμε ότι από τότε η κυβέρνηση ενημέρωσε τις αρχικές συμβουλές της ως εξής -

4.6 Γονιμότητα, κύηση και γαλουχία

Εγκυμοσύνη

Υπάρχει περιορισμένη εμπειρία με τη χρήση του COVID-19 mRNA Vaccine BNT162b2 σε έγκυες γυναίκες.
Μελέτες σε ζώα δεν δείχνουν άμεσες ή έμμεσες επιβλαβείς επιδράσεις σε σχέση με την εγκυμοσύνη, την ανάπτυξη του εμβρύου, τον τοκετό ή τη μεταγεννητική ανάπτυξη.

Η χορήγηση του εμβολίου COVID-19 mRNA BNT162b2 κατά την εγκυμοσύνη πρέπει να εξετάζεται μόνο όταν τα πιθανά οφέλη υπερτερούν των πιθανών κινδύνων για τη μητέρα και το έμβρυο .

Αυτό είναι εγκληματικό! Φοβόμαστε να σκεφτούμε τι είδους από αυτά τα γεγονότα θα δούμε τις επόμενες εβδομάδες.

Η ενημερωμένη συγκατάθεση είναι σημαντική, δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι γυναίκες ενημερώθηκαν στο παραμικρό και τώρα θα πρέπει να υποστούν τον αιώνιο πόνο από την απώλεια του αγέννητου ή του νεογέννητου παιδιού τους.

Πηγή: DailyExpose.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive