Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Πάλι ΕΜΕΙΣ είμαστε συκοφάντες, ψεκασμένοι; Ο Χαρδαλιάς είπε αυτό που φανταζόμασταν: Δεν υπάρχει ειδική άδεια για βαφτίσεις. Κάναμε ΕΞΑΙΡΕΣΗ για τον Αδ. Γεωργιάδη!

Θέση στο σάλο που έχει ξεσπάσει με την ειδική άδεια που δόθηκε για να γίνει νονός ο υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης, πήρε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς...

Σύμφωνα με τον Ν. Χαρδαλιά δεν υπάρχει και δεν προβλέπεται από τον νόμο καμία ειδική άδεια για βαφτίσεις, όμως έγινε «ειδική εξαίρεση» για τον Γεωργιάδη…

Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς έγινε ειδική εξαίρεση για ορισμένες βαπτίσεις και γάμους που είχαν προγραμματιστεί πριν την απόφαση της απαγόρευσης και επικαλέστηκαν πολύ σοβαρούς λόγους, μία από αυτές ήταν του Άδωνι Γεωργιάδη.

Η Πολιτική Προστασία εξέτασε αυτά τα αιτήματα και έδωσε ειδική εξαίρεση σε γονείς που ήθελαν να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα και ήθελαν το παιδί τους να έχει βαπτιστεί ή την περίπτωση βάπτισης εξαιτίας βαριάς ασθένειας της γιαγιάς του παιδιού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας είπε στον Νίκο Χατζηνικολάου (από τον οποίον έγινε η σχετική ερώτηση) πως δεν γίνεται να δοθεί τώρα κάποια άδεια σε κάποιον που θέλει να κάνει κάποια βάφτιση, όμως υπήρξαν κάποιες λίγες περιπτώσεις που δόθηκε ειδική εξαίρεση.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν η βάφτιση στην οποία συμμετείχε ο κ. Γεωργιάδης, για την οποία όμως δεν έγιναν γνωστοί οι λόγοι που ήταν επιτακτικό να γίνει τώρα.

Επιβεβαιώνονται με αυτό τον τρόπο οι δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, Αθηναγόρα, ο οποίος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «πρώτη φορά ακούω για τέτοια άδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive