Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

Κούρτοβικ: "Οι συγγενείς των θυμάτων υβρίζουν τον Κουφοντίνα αποκαλώντας τον δολοφόνο...!!!" ΚΡΙΜΑ αν ίσχυε η ποινή του θανάτου, δικαίως, θα ήταν ο νεκρός δολοφόνος!!

Σε μια προκλητική δήλωση προέβη η Ιωάννα Κούρτοβικ συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα. Η κα Κούρτοβικ απευθύνθηκε σε τηλεοπτική της εμφάνιση στους συγγενείς των θυμάτων της 17Ν, δηλαδή των ανθρώπων που έπεσαν νεκροί από τα χέρια του Κουφοντίνα.Και τι τους είπε; Τους είπε ότι τον προσβάλλουν αποκαλώντας τον δολοφόνο λέγοντας χαρακτηριστικά όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωσή τους:... «Η ανακοίνωση αυτή έχω την εντύπωση ότι συντάχθηκε μάλλον για να εξυβρίσει τον απεργό, “δολοφόνο” τον αποκαλεί, παρά για να στηρίξει το δικαίωμά του στη ζωή. Ήταν υβριστική, ήταν προσβλητική».  Πρόσθεσε μάλιστα ότι από τη στιγμή που υπήρξε οριστική δικαστική κρίση και ο Δημήτρης Κουφοντίνας οδηγήθηκε στη φυλακή, θα πρέπει να αποκαλείται «κρατούμενος» και όχι «δολοφόνος».  Η Ιωάννα Κούρτοβικ συνέχισε λέγοντας: «Τα θύματα και η πολιτική αγωγή έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν στη διαδικασία ως το σημείο που το δικαστήριο αποφασίζει την ενοχή. Από κει και πέρα τελειώνει ο ρόλος τους, δεν έχουν λόγο στον τρόπο έκτισης της ποινής. Οι φυλακές είναι ένας χώρος στον οποίο υπάρχουν ένοχοι. Κατ’ αρχήν στη φυλακή δεν πάνε αθώοι, αλλά ένοχοι. Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχει σωφρονιστικό σύστημα. Η λογική που στιγματίζει τον παραβάτη και τον θέλει εφ’ όρου ζωής εκτός της κοινωνίας είναι μεσαιωνική. Είναι μία λογική που δεν ταιριάζει στο σωφρονιστικό σύστημα για το οποίο παλέψαμε τόσα χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive