Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ. Νορβηγία: Τρεις υγειονομικοί με θρόμβωση , είχαν κάνει εμβόλιο της AstraZeneca. Και οι τρείς είναι κάτω των 50 ετών

Τρεις υγειονομικοί που πρόσφατα έκαναν το εμβόλιο της AstraZeneca για την Covid-19 στη Νορβηγία νοσηλεύονται με θρόμβωση, ανακοίνωσε το Νορβηγικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας σήμερα. Η Νορβηγία ανέστειλε την Πέμπτη τους εμβολιασμούς... με το εμβόλιο της AstraZeneca, ακολουθώντας το παράδειγμα της Δανίας, ενώ στη συνέχεια ανέστειλε τη χορήγηση του σκευάσματος και η Ισλανδία. «Δεν ξέρουμε αν οι περιπτώσεις αυτές συνδέονται με το εμβόλιο», δήλωσε ο δρ Σίγκουρντ Χορτέμο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Πρόσθεσε ότι το θέμα θα ερευνηθεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ).Και οι τρεις ασθενείς ήταν ηλικίας κάτω των 50 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive