Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

39χρονος Χειρουργικός Τεχνικός Και Η Μητέρα Πεθαίνει 4 Ημέρες Μετά Το Δεύτερο εμβόλιο με Moderna COVID MRNA Shot. Από τον Brian Shilhavy

Ο 39χρονος χειρουργός τεχνικός και η μητέρα πεθαίνουν 4 ημέρες μετά το δεύτερο πειραματικό πυροβολισμό moderna covid mrnaΤο KUTV CBS 2 στη Γιούτα αναφέρει σήμερα ότι ένας 39χρονος χειρουργικός τεχνικός και μητέρα ενός πέθανε ξαφνικά τέσσερις ημέρες μετά τη λήψη του δεύτερου πειραματικού εμβολιασμού Moderna mRNA COVID ....

«Ο Kassidi Kurill από όλους τους λογαριασμούς ήταν υγιής, χαρούμενος και« είχε περισσότερη ενέργεια »από ό, τι για οποιονδήποτε άλλο γύρω της. Η οικογένειά της είπε στο 2News ότι δεν είχε γνωστά προβλήματα υγείας ή προϋπάρχουσες καταστάσεις. "

Ο θάνατός της ήταν τόσο ξαφνικός, που οι περισσότερες οικογένειές της δεν είχαν καν την ευκαιρία να την αποχαιρετήσουν.

«Τέσσερις ημέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου COVID-19 από τον Κάσιντι, έφυγε. Νεκρή πριν οι περισσότερες οικογένειές της μπορούσαν να πουν αντίο.

«Ήρθε νωρίς και είπε ότι η καρδιά της έτρεχε και ένιωθε ότι πρέπει να φτάσει στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης». Ο Άλφρεντ ξύπνησε την Πέμπτη το πρωί στην κόρη του ζητώντας βοήθεια.

Η Κασίδι και η 9χρονη κόρη της Εμίλια ζούσαν με τους γονείς της. Ήταν μια οικογένεια κάτω από την ίδια στέγη από τότε που γεννήθηκε η Εμίλια. Η μαμά και ο μπαμπάς, η γιαγιά και ο παππούς ήταν πάντα κοντά όταν χρειάζονταν.

Ο Άλφρεντ, τώρα συνταξιούχος, πέρασε πολύ χρόνο με τα κορίτσια του. Η Κάσιδι, λέει, «αρρώστησε αμέσως, ο πόνος στη θέση του πυροβολισμού άρχισε να αρρωσταίνει και στη συνέχεια άρχισε να παραπονιέται ότι έπινε πολλά υγρά αλλά δεν μπορούσε να κατουρήσει και μετά ένιωσε λίγο καλύτερα την επόμενη μέρα»

Ήταν το δεύτερο πλάνο της. το πρώτο ήρθε με πονόλαιμο, αλλά χωρίς πραγματικές παρενέργειες ή προβλήματα. Το Κάσιδι ήταν ο πρώτος στην οικογένεια που έλαβε το εμβόλιο.

Ήταν μια χειρουργική τεχνολογία για πολλούς τοπικούς πλαστικούς χειρουργούς και το εμβόλιο ήταν μέρος της εργασίας. Επέστρεψε για να πάρει το πλάνο, λέει η οικογένειά της, χωρίς δισταγμό.

Η Κάσιδι πήρε το δεύτερο πυροβολισμό τη Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου. Ενώ ήταν στο κρεβάτι όλη την ημέρα Τρίτη και Τετάρτη, δεν ήταν μέχρι την Πέμπτη το πρωί ήξερε ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Ξύπνησε νωρίς, ετοιμάστηκε και ζήτησε από τον μπαμπά της να την οδηγήσει στο τοπικό ER, όπου έφτασαν στις 7 π.μ.

Μόλις μπήκαν στην πόρτα, το Κάσιδι έριχνε. Λίγα λεπτά αργότερα, τέθηκαν ερωτήματα για το τι την έκανε τόσο άρρωστη

Ο μπαμπάς της θυμάται τους γιατρούς που κάνουν ερώτηση μετά από ερώτηση, «Υπάρχει κάποια εξήγηση;»

Απάντησε λέγοντας, «Μόλις έκανε το σουτ, έκανε μια εξέταση αίματος και αμέσως επέστρεψε και είπε ότι ήταν πολύ πολύ άρρωστη και το συκώτι της δεν λειτουργούσε».

«Ήταν ένα απόλυτο σοκ και φοβόμουν ακόμη και να πω στη γυναίκα μου» θυμάται. Ήταν μια κλήση που δεν ήθελε να κάνει.

Το Kassidi μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Intermountain στο Murray, ένα κέντρο τραύματος όπου είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μεταμοσχεύσεις εάν χρειαζόταν. Το συκώτι της απέτυχε και μια μεταμόσχευση, πίστευαν οι γιατροί, ήταν η καλύτερη επιλογή της για επιβίωση.

Τότε η Kristin πήρε το τηλεφώνημα που η αδερφή της μεταφέρθηκε. Πήδηξε στην πρώτη πτήση για τη Γιούτα, αλλά όταν προσγειώθηκε, δεν της επέτρεπε στο νοσοκομείο λόγω πρωτοκόλλων COVID-19. Περίμενε με την κόρη του Κάσιδι Εμίλια, ελπίζοντας για ένα θαύμα.

Και οι δύο γονείς του Kassidi εθελοντικά έδωσαν ένα μέρος του συκωτιού τους, ήξεραν ότι αν δεν ήταν αγώνας, θα μπορούσαν να είναι μέρος ενός εμπορίου όπου κάποιος άλλος που ήταν αγώνας θα μπορούσε να βοηθήσει την κόρη τους.

Ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία να προσφέρουν το σωσίβιο δώρο. Οι γιατροί στο Intermountain έκαναν ό, τι μπορούσαν για να σταθεροποιήσουν το Kassidi, αλλά τίποτα δεν φάνηκε να λειτουργεί. Ο Άλφρεντ είπε ότι το συκώτι, τα νεφρά και η καρδιά της κόρης του έκλεισαν.

Ο Άλφρεντ, που ήταν με την κόρη του όταν πέθανε, είπε ότι δεν είχε νόημα.

Ήταν υγιής - χαρούμενη και δραστήρια. Η μεγαλύτερη μαμά που είδατε ποτέ στη ζωή σας και στη συνέχεια ήταν τόσο άρρωστη που σε λιγότερο από 12 ώρες διασωλήνωσης και στη στήριξη της ζωής.

Πέθανε, είπε, 30 ώρες μετά την άφιξή τους στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης. "

Ο KUTV πήρε συνέντευξη από τον Dr. Erik Christensen , επικεφαλής ιατρικό εξεταστή της Γιούτα, ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό που έχουμε αναφέρει εδώ στο Health Impact News εδώ και χρόνια, ότι ο θάνατος με εμβόλιο σχεδόν ποτέ δεν καταγράφεται σε πιστοποιητικό θανάτου και στην πραγματικότητα, δεν είμαι καν σίγουρος έχει ποτέ.

Δήλωσε ότι η μόνη στιγμή που ένας θάνατος μπορεί να σχετίζεται με ένα εμβόλιο είναι όταν υπάρχει αντίδραση αναφυλαξίας, αλλά ακόμη και τότε, η αναφυλαξία πιθανότατα θα αναφέρεται ως η αιτία θανάτου, με το εμβόλιο να αναφέρεται ως η αιτία της «αλλεργικής αντίδραση."

«Δρ. Ο Erik Christensen, επικεφαλής Ιατρικός Εξεταστής της Γιούτα, δήλωσε ότι αποδεικνύοντας ότι ο τραυματισμός του εμβολίου ως αιτία θανάτου σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει.

«Προκάλεσε αυτό το εμβόλιο; Νομίζω ότι θα ήταν πολύ δύσκολο να αποδειχθεί σε αυτοψία », είπε.

Ο Erik μπορεί να σκεφτεί μόνο μία περίπτωση όπου θα έβλεπε ένα εμβόλιο ως αιτία θανάτου σε μια επίσημη έκθεση αυτοψίας και αυτό θα ήταν σε άμεση περίπτωση αναφυλαξίας. Εκεί όπου ένα άτομο έλαβε το εμβόλιο και πέθανε σχεδόν ακαριαία.

«Λίγο από αυτό», είπε, «θα ήταν δύσκολο για εμάς να πούμε οριστικά ότι αυτό είναι το εμβόλιο».

Το CDC ενημέρωσε τις επιλεγμένες ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν μετά τη σελίδα εμβολιασμού COVID-19 χθες, 9 Μαρτίου 2021, και τώρα αναφέρουν 1.637 θανάτους μετά τις πειραματικές ενέσεις COVID που αναφέρθηκαν στο VAER S.

Αλλά η θέση τους για αυτούς τους θανάτους παραμένει η ίδια:

«Μια ανασκόπηση των διαθέσιμων κλινικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων πιστοποιητικών θανάτου, αυτοψίας και ιατρικών αρχείων, δεν αποκάλυψε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι ο εμβολιασμός συνέβαλε στους θανάτους των ασθενών» (Δώστε έμφαση στη δική τους - πηγή ).

Προφανώς, η πλειοψηφία του αμερικανικού κοινού εμπιστεύεται το CDC και πιστεύει ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι μετά τις ενέσεις COVID είναι απλώς συμπτωματικοί.Ακόμα και ο πατέρας του Kassidi, ο οποίος πήρε συνέντευξη για αυτήν την ιστορία στο KUTV , δήλωσε ότι προχώρησε και έλαβε τη δεύτερη δόση Moderna για την πειραματική ένεση mRNA COVID , παρά το γεγονός ότι είχε μόλις παρακολουθήσει την κόρη του να πεθαίνει λίγο μετά τη λήψη της, και με την εγγονή του να υποφέρει τώρα χωρίς τη μητέρα της να τον παρακαλεί να μην πάρει τη δεύτερη δόση.

1 σχόλιο:

  1. Να το δούμε κι από το πρωτότυπο κείμενο γιατί δεν έχει γίνει καλή αντιστοιχία της μετάφρασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive