Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Φαντομάς Ιός: Σε αναζήτηση του Sars-CoV-2

Δισεκατομμύρια δισεκατομμυρίων Ευρώ που θα μπορούσαν να ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ την πείνα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σπαταλώνται σε τεστ που δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα... Ακόμα και το Ινστιτούτο Robert Koch  και άλλες υγειονομικές αρχές αδυνατούν.... να παρουσιάσουν κατηγορηματικές αποδείξεις ότι ο νέος ιός που ονομάζεται SARS-CoV-2 μας στοιχειώνει πραγματικά.

ΠηγήOff-Guardian

Απόδοση: Συνεργάτης Ελλήνων Αφύπνιση

Άρθρο των Torsten Engelbrecht, Dr Stefano Scoglio & Konstantin Demeter

Αυτό από μόνο του μετατρέπει τη συζήτηση των επικίνδυνων ιογενών μεταλλάξεων σε ανεύθυνο φόβο και τα λεγόμενα τεστ PCR για τον SARS-CoV-2 αναμφισβήτητα σε μια άχρηστη επιχείρηση.

Σε ένα αίτημα γνωστοποίησης μιας μελέτης που να αποδεικνύει πλήρη απομόνωση και καθαρισμό των σωματιδίων που φέρονται ότι είναι ο SARS-CoV-2, ο Michael Laue  ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους στον κόσμο της  «πανικοδημίας» COVID-19, ο εκπρόσωπος του Γερμανικού Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), απάντησε ότι [ 1 ]:

Δεν γνωρίζω καμία μελέτη καθαρισμού απομονωμένων στελεχών του ιού SARS-CoV-2.

Αυτή η δήλωση είναι κάτι περισσότερο από αξιοσημείωτη διότι παραδέχεται μια απόλυτη αποτυχία. Αυτή η παραδοχή είναι σύμφωνη με τις δηλώσεις που παρουσιάσαμε στο άρθρο μας «COVID-19 PCR Tests Are Scientifically Meaningless » που δημοσίευσε η OffGuardian στις 27 Ιουνίου 2020 - ένα άρθρο-ανάλυση που ήταν το πρώτο παγκοσμίως που περιγράφει λεπτομερώς γιατί το τεστ PCR για τον SARS-CoV-2 είναι άχρηστο για τη διάγνωση μιας ιογενούς λοίμωξης.

Ένα από τα κρίσιμα σημεία αυτής της ανάλυσης ήταν ότι οι μελέτες που ισχυρίζονταν ότι είχαν αποδείξει ότι ο SARS-CoV-2 είναι ένας νέος και δυνητικά θανατηφόρος ιός δεν είχαν κανένα δικαίωμα να το ισχυριστούν, ιδίως επειδή οι μελέτες που ισχυρίζονται την «απομόνωση» του λεγόμενου SARS- Το CoV-2 στην πραγματικότητα απέτυχαν να απομονώσουν (καθαρίσουν) τα σωματίδια που λέγεται να είναι ο νέος ιός.

Αυτό επιβεβαιώνεται από τις απαντήσεις των επιστημόνων των αντίστοιχων μελετών στην έρευνά μας, οι οποίες εμφανίζονται σε έναν πίνακα στο άρθρο μας - μεταξύ των οποίων το πιο σημαντικό έγγραφο στον κόσμο όταν πρόκειται για τον ισχυρισμό ότι ανιχνεύθηκε ο SARS-CoV-2 (από τον Zhu et al.), που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine στις 20 Φεβρουαρίου 2020 , και τώρα επιπλέον και από την, ως άνω, απάντηση του RKI.

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2021/02/o-fantomas-ios-se-anazitisi-tou-sars-cov-2.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive