Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Θα τον αγαπήσεις! Τους τρέλανε στο MEGA! «Ενοχλώ κανέναν; Δεν σας καλέσαμε να παίξουμε μαζί το…» Αυτά είναι ΜΟΝΟ για τον Κυριάκο τον εφέντη μας. (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα πραγματικό «σόου» έδωσε στην πρωινή ζώνη του Mega ο 24χρονος ρεμπέτης που συνελήφθη ύστερα από πάρτι που έστησε στη Θεσσαλονίκη.  O Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 μηνών.... με τριετή αναστολή για το γλέντι που οργάνωσε σε αποθήκη του Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όπως είπε, για χάρη της αγαπημένης του. Επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ.  Το γλέντι, στο οποίο παρέστησαν έξι άτομα, διαλύθηκε από την ΕΛ.ΑΣ ύστερα από καταγγελία ενός προσώπου, που σύμφωνα με τον 24χρονο ρεμπέτη ήταν ο πρώην της κοπέλας του.



1 σχόλιο:

  1. ΕΚΤΑΚΤΟ: Το ΣτΕ με απόφαση του παγώνει ΟΛΑ τα πρόστιμα για τον κορωνοϊό !!

    Ολες οι υποθέσεις για τα πρόστιμα των 300 ευρώ που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, «παγώνουν» προσωρινά μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα καθορίσει και την τύχη των εκκρεμών υποθέσεων στην Δικαιοσύνη.

    Το Συμβούλιο της Επικρατείας καλείται να κρίνει με βάση «πιλοτική δίκη» το κρίσιμο ζήτημα της συνταγματικότητας και των διοικητικών προστίμων που επιβάλλονται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασπορά του COVID-19.

    Η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη με αφορμή πρόστιμα που επιβλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη κατά την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου .

    Σαράντα έξι πολίτες κατέθεσαν στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης αιτήσεις ακύρωσης των προστίμων. Επικαλούμενοι μάλιστα το νόμο 3900/2010 κατέθεσαν αίτημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, προκειμένου οι σ να εκδικαστούν οι προσφυγές στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ως πρότυπες δίκες (πιλοτικές δίκες).

    Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες προσφυγές εκκρεμούν ενώπιον και άλλων διοικητικών δικαστηρίων, όπως είναι της Κέρκυρας, του Ηράκλειου και των Τρικάλων.

    Παράλληλα, οι 46 υποστηρίζουν ότι τίθενται ζητήματα γενικότερου ενδιαφέροντος, όπως είναι εάν η απαγορευτική απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι συνταγματική.

    Στην συνέχεια η πρόεδρος του ΣτΕ Ειρήνη Σάρπ συγκάλεσε, κατ΄ επιταγήν του νόμου 3900/2010, την αρμόδια τριμελή επιτροπή (συμμετείχαν οι αντιπρόεδροι Μαρία Καραμανώφ και Ιωάννης Γράβαρης) οποία, έκανε δεκτό το αίτημα και οι υποθέσεις εισήχθησαν προς στο ΣτΕ ως πιλοτική δίκη.

    Κατά συνέπεια, όλες οι υποθέσεις για τα πρόστιμα των 300 ευρώ που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, «παγώνουν» προσωρινά μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ, η οποία θα καθορίσει και την τύχη των εκκρεμών υποθέσεων στην Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive