Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Δοκιμαστής Ναργιλέ ίσως το καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο με τεράστια αμοιβή

Ένα επάγγελμα που δεν γνωρίζαμε καν ότι υπάρχει και μάλιστα από τα πιο αμειβόμενα στον κόσμο είναι αυτό του δοκιμαστή Ναργιλέ. Ο Peter Smiley ζει στo Tucson της Αριζόνας και δηλώνει έσοδα περισσότερα από 800.000 ετησίως με επάγγελμα δοκιμαστής ναργιλέ.Το εντυπωσιακό είναι ότι έχει δοκιμάσει περισσότερους από 4.000 διαφορετικούς ναργιλέδες εδώ και 30 χρόνια που ασχολείται με την μόνη μορφή υγιούς καπνίσματος.... Μάλιστα ο Mr Smiley που είναι γνωστός στον χώρο τον ναργιλόφιλων παγκοσμίως έχει ξεχωρίσει κάποιους ναργιλέδες και έχει κάνει ένα τοπ 5 ναργιλέδων που θα τους πρότεινε σε όλους όσους θέλουν να απασχοληθούν με αυτό ο χόμπι.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα από την λίστα του μόνο έναν μπορέσαμε να βρούμε στην χώρα μας ενώ οι υπόλοιποι εκτός του ότι δεν υπήρχαν κάν σαν εταιρείες στην Ελλάδα οι τιμές του ξεπερνούσαν τα 800 και 900 ευρώ.

Για όσους θέλουν να δουν το βραβευμένο ναργιλέ και να τον παραγγείλουν μπορούν να το κάνουν από εδώ.

Ωστόσο ο τρίτος στην λίστα του Mr Smiley, υπάρχει στην χώρα μας και κατέχει μάλιστα και αρκετά διεθνή βραβεία αλλά και είναι σε μία τιμή αρκετά συμφέρουσα. Ο ναργιλές Alpha Hookah X κοστίζει μαζί με όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα, καρβουνιέρα, καρβουνάκια, caloud και Funnel Μπολ όλο μαζί το κόστος στα 190 ευρώ σε τιμή προσφοράς.

Στην Ελλάδα κατά την περίοδο της καραντίνας έχει αυξηθεί κατά 2000% η ενοικίαση ναργιλέ από κόστη που ξεκινούν στα 20 ευρώ και μπορούν να φτάσουν εώς και στα 300 ευρώ για μία ώρα. Ο συγκεκριμένος ναργιλές ενοικιάζεται μάλιστα από κάποια καταστήματα με υπηρεσία ντελίβερι έναντι 80 ευρώ τις 3 ώρες...

Για όσους θέλουν να δουν το βραβευμένο ναργιλέ και να τον παραγγείλουν μπορούν να το κάνουν από εδώ.

Crazy NapoΔυστυχώς οι μέρες της καραντίνας έκανε πολλούς Έλληνες να ψάχνουν τρόπους για να ξεχνιούνται από τα καθημερινά τους προβλήματα. Κατά περιόδους έχουμε δει να βγαίνουν διάφορες λύσεις που αφορούν το κάπνισμa και να παρουσιάζονται μάλιστα και ως λιγότερο βλαβερές για την υγεία τους.

Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει είναι όντως έτσι; Όπως γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια το συμβατικό κάπνισμa βλάπτει σοβαρά την υγεία αλλά το ίδιο κάνει και το άτμισμa αλλά και το κάπνισμα μέσω ψησίματος του καπνού όπως το γνωστό gadjet που έχει σαρώσει την ελληνική αγορά.

Όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο πιο υγιεινός τρόπος για να ξεκινήσει κανείς τέτοιο χόμπι είναι ο παλιός κλασικός τρόπος μέσω του νaργγiλέ. Και ο λόγος είναι διότι το φιλτράρισμα γίνεται μέσω του νερού που είναι και το καλύτερο φιλτράρισμα που μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε άλλο.

Μπορεί κάποιος για αρχή να δοκιμάσει νοικιάζοντας έναν ή ακόμα και να αγοράσει. Οι λάτρεις αυτού του χόμπι ξέρουν ακριβώς την διαφορά της αίσθησης αλλά και την ποιοτική υπεροχή ενός καλού νaργγiλέ από έναν μέτριο.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό ότι η αγορά σε αυτή την κατηγορία έχει εκτοξευθεί στην κυριολεξία μέσα στην κρίση με τις πωλήσεις να ανεβαίνουν 4.000 % σε σχέση με πέρσι. Μάλιστα στην αγορά αυτού του είδους έχουν παρουσιαστεί ακόμα και κινέζικα προϊόντα μέσω πλατφόρμας χαμηλότερης συγκρινόμενης τιμής για να μπορέσουν να καλύψουν την αγορά οι κερδοσκόποι του ίντερνετ.

Εμείς βρίσκαμε την πιο συμφέρουσα λύση για τους λάτρεις του χόμπι αυτού αλλά και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν, που συνδυάζουν την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Μία λύση είναι η ενοικίαση που κοστίζει 60 ευρώ τις 2 ώρες και η αλήθεια είναι πως είναι η ακριβή οδός και η άλλη λύση είναι η αγορά. Εδώ μπορείτε να έχετε κάτι ποιοτικά πολύ καλύτερο από έναν ακριβονοικιασμένο και πολυχρησιμοποιημένο νaργγiλέ.

Αυτή την στιγμή στην χώρα μας υπάρχει αυτός που μπορείτε να τον βρείτε εδώ σε τιμή πραγματικά φοβερή σε σύγκριση με όλα τα Ελληνικά site αλλά και τα Ευρωπαϊκά είναι Ρωσικής κατασκευής και έχει πολλά διεθνή βραβεία για την ποιοτική του υπεροχή και σε θέμα απόδοσης και φιλτραρίσματος αλλά και υλικών.

H ALPHA HOOKAH είναι από τις γνωστότερες εταιρίες κατασκευής ναργιλέ στον κόσμο έχει έδρα την Ρωσία και έχει πολλά μοντέλα ναργιλέ με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά τώρα την περίοδο του κορονωιού αλλά και της κρίσης όλο και περισσότερα μαγαζιά βάζουνε στο μενού τους, τον Ναργιλέ και πλέον είναι η νέα τάση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Γι΄αυτό το λόγο η ALPHA HOOKAH βλέποντας αυτή την άνοδο της χρήσης ναργιλέ στην Ελλάδα έφερε προς πώληση στη χώρα μας την νέα σειρά ναργιλέ HOOKAH X-SERIES σε 6 μοναδικά χρώματα. Οι HOOKAH X ξεχωρίζουν για την ποιότητα της κατασκευής τους.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΝΑΡΓΙΛΕΩΝ ΗΟΟΚΑΗ Χ-SERIES

Ο Alpha Hookah Model X είναι ένας φωτεινός και ασυνήθιστος ναργιλές από το εργοστάσιο της Alpha Hookah στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.Έχει βραβευτεί με 3 βραβεία στη σειρά σε 3 εκθέσεις
  1. 2017 Best Hookah Accessory (Hookah Show)
  2. 2018 Best Hookah (John Calliano)
  3. 2019 Best Hookah (Hookah Show

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΝΑΡΓΙΛΕ ALPHA HOOKAH ΣΕ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟ CALOUD, BOWL ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΙΑ

Crazy Napo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive