Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΦΑΟΥΛ !! Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρίσκει εξαιρετική συνάδελφο την Μενδώνη. Άρα ΚΑΙ τις ... επιλογές της;;;; Πχ.Λιδιάρης;;

Στο πλευρό της Λίνας Μενδώνη, η οποία παραμένει υπουργός Πολιτισμού παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας στην υπόθεση Λιγνάδη, στέκεται ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας μάλιστα ότι «η κα Λίνα Μενδώνη ως ΥΠΠΟ ξεμπλόκαρε όλες τις μεγάλες επενδύσεις που ήταν εκεί σταματημένες χρόνια». Άλλωστε επί ημερών της υπουργού Πολιτισμού αποφασίστηκε κόντρα σε όλους τους αρμόδιους φορείς... η μετακίνηση των αρχαιοτήτων από τον σταθμό Βενιζέλου στο Μετρό Θεσσαλονίκης, καθυστερώντας περαιτέρω την παράδοση του έργου.

Επίσης, μεταξύ άλλων, επί υπουργίας Μενδώνη ξεκίνησε η εμπορευματοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς με νέο νόμο δόθηκε η δυνατότητα στον δανεισμό αρχαιοτήτων στο εξωτερικό για 50 χρόνια.

«Η αλήθεια δεν φτάνει να λέγεται αλλά πρέπει να λέγεται και στην σωστή στιγμή», όπως σημειώνει και ο υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος προσθέτει ότι η αυτή η εν λόγω αποτελεσματικότητα της κας Μενδώνη έφερε και «το μίσος της Αριστεράς εναντίον της. Την θεωρώ εξαιρετική συνάδελφο».

Και μετά; και μετά; Μενδώνη για Λιγνάδη: "Είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που με εξαπάτησε" | Ειδήσεις | 19/02/2021  https://www.youtube.com/watch?v=sgNHa2PJrfk

1 σχόλιο:

  1. Ποιες επενδυσεις,ρε μαλακοκαυλη;Το μετρο το σταματησε για να φαει λεφτα ο Μπομπολας,σταματησε ανασκαφες χοντρες,εξαφανισε μνημεια,θα δωσει και τα αρχαια μπιτ-παρα.Ξερεις,ρε χαπατο,τον τζιρο του Λουβρου και των αλλων μουσειων;Και εδω,τι θα ερθουν να δουν,τη σκατοφατσα σου;Ειπαμε σ'αγαπαμε γιατι εχεις αγγιξει την τελεια γελοιοτητα,μη το χοντραινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive