Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΥΠΟΘΕΣΙΣ «ΘΡΑΣ»ΙΜΙΑ!!!

Ίμια, μία λέξη που χαρακτηρίζει ίσως την πιο σκοτεινή περίοδο των ελληνοτουρκικών σχέσεων μετά την Μικρασιατική Καταστροφή. Στον απόηχο μιας νύχτας θλιβερής ζωντανεύουν οι μνήμες και το απώτερο παρελθόν αναμιγνύεται με το ζοφερό χρονικό το τόσο επίκαιρο

στις ιστορικές περιόδους που διανύουμε. Ως Έθνος βιώνουμε το σκοτάδι και την απόλυτη μοναξιά μιάς ανερμάτιστης πολιτικής που έρπει από την πανούκλα της «Μεταπολίτευσης».

Η πατρίδα μας έφτασε εδώ βάσει ενός μακροπρόθεσμου εθνοκτόνου σχεδίου, όπου οι Ελλαδέμποροι όψιμοι αντιστασιακοί, οι αφισοκολλητές, η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης  και ο στείρος λαϊκισμός δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον

στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, της λεβεντιάς και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στην θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική

δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων.

Η κλιμάκωση των σημερινών εντάσεων έχει αφετηρία την 25η Δεκεμβρίου 1995 όταν το τουρκικό φορτηγό πλοίο Φιγκέν Ακάτ προσάραξε κοντά στην Μικρή Ίμια και ο Τούρκος πλοίαρχος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν σε τουρκική περιοχή, αρνήθηκε να δεχτεί βοήθεια αποκόλλησις ενώ την 29η Δεκεμβρίου 1995 η Τουρκία επιδίδει στην Ελλάδα ρηματική διακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως οι βραχονησίδες Ίμια (Καρντάκ) είναι καταχωρημένες στο κτηματολόγιο Μουγκλά του νομού Μπουντρούμ (Αλικαρνασσού) και ανήκουν στην Τουρκία, ένα θέμα το οποίο οι Τούρκοι ανακαλύπτουν μετά από 50 χρόνια με σκοπό να «αναθεωρήσουν» την συνθήκη της Λωζάννης αλλά και την συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων του 1947 με την οποία η Ιταλία από το στρατόπεδο των ηττημένων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, παραχωρεί το σύνολο των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα!         

Όταν πλέον γίνεται γνωστή αυτή η εδαφική διεκδίκηση της Τουρκίας, ο δήμαρχος της Καλύμνου την 26η Ιανουαρίου 1996 αποβιβάζεται μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή του νησιού, δύο κατοίκους αλλά και τον ιερέα της Καλύμνου στην μία από τις δύο βραχονησίδες και υψώνει την Ελληνική σημαία.

Ως αντιπερισπασμό, δύο Τούρκοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Χουριέτ» μεταβαίνουν στην Μεγάλη Ίμια, υποστέλλουν την Ελληνική σημαία και υψώνουν την Τουρκική, βιντεοσκοπώντας το «κατόρθωμά» τους...

Σε στρατιωτικούς όρους, η σημαία δεν μπορεί να μείνει απροστάτευτη και έτσι το περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού, «Αντωνίου» κατεβάζει την τουρκική σημαία και υψώνει την Ελληνική. Ένα ελικόπτερο απογειώνεται από την φρεγάτα «Ναυαρίνο» προς ανίχνευση της Μικρής Ίμιας. Το πλήρωμά του αναφέρει ότι εντόπισε Τούρκους κομάντος με την σημαία τους και, ακολουθώντας τις εντολές, επιστρέφει στην

βάση του στην οποία δεν έφθασε ποτέ. Το σήμα χάνεται, και μαζί και οι ζωές του πληρώματος. Ο υποπλοίαρχος Χριστόδουλος Καραθανάσης, ο υποπλοίαρχος Παναγιώτης Βλαχάκος και ο αρχικελευστής Έκτορας Γιαλοψός, οι τρεις Έλληνες ήρωες δολοφονούνται, από «φίλιες δυνάμεις», προκειμένου να χαραχθούν οι «γκρίζες ζώνες» του σήμερα και να καθιερωθούν οι αλλαγές στον γεωπολιτικό χάρτη της γειτονιάς μας.

Μετά από 25 χρόνια, βυθισμένα στο ψέμα, αποκαλύπτονται οι δολοφόνοι των τριών αεροπόρων μας στα Ίμια καθώς και οι προδότες πολιτικοί και στρατιωτικοί που κάλυψαν το Εθνικό έγκλημα ενώ ταυτόχρονα γκριζάρεται η θαλάσσια περιοχή των Ιμίων και έκτοτε η προσέγγισής των σχοινοβατεί αποτελώντας πλέον Casus belli (αιτία πολέμου).

Έκτοτε, τα παρανοϊκά κρωξίματα, οι απειλές, η διαστροφική συμπεριφορά της Τουρκικής αγέλης και η αβελτηρία του πολιτικού κόσμου της χώρας σηματοδοτούν την επιβολή των ορέξεων του φαιοκόκκινου ολοκληρωτισμού του Νεοθωμανικού αφηγήματος.

Η αποκλιμάκωση της κρίσης των Ιμίων και το γκριζάρισμα της νησιωτικής μας κυριαρχίας, δημιούργησε το σήμερα, υποδαυλίζει τον μεγαλοϊδεατισμό των απέναντι που λειτουργεί υπό τους αλαλαγμούς μιάς σκηνοθετημένης δύσβατης πραγματικότητος.   

                    Ένας Έφεδρος Υπολοχαγός, αδυνατώντας να δεχθεί το έγκλημα των Ιμίων, υπερασπιζόμενος τις Ένοπλες Δυνάμεις και τιμώντας τους

ήρωες συναδέλφους, εγκάλεσε τους υπευθύνους της Εθνικής τραγωδίας και, διά της κατόπιν 25 χρόνων προσφάτου συνεντεύξεώς του, κατονόμασε το Αμερικανικό Σκάφος Εντερπράϊζ ως υπεύθυνο των ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών που κατέρριψαν το ελικόπτερο.  

Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η ψυχή του Έθνους. Είναι οι Δυνάμεις που θα μπορούσαν να σώσουν τον Ελληνισμό, να διαφυλάξουν την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας αλλά σ’ αυτήν την κατ’ επίφαση «Δημοκρατία» οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, λοιδορήθηκαν, τα στελέχη των κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και ονομάσθηκαν απαξιωτικά ένστολοι και τελικά κατάντησαν θεραπαινίδες των λαθρομεταναστών.

Ο Κομμουνισμός και ο καπιταλισμός, σε αγαστή συνεργασία, συνεισέφεραν στην επιδίωξη της Νέα Τάξης Πραγμάτων να διαλύσει την έννοια της Πατρίδας ως Εθνικής οντότητας, χτυπώντας το Έθνος στον τρίπτυχο πυρήνα του, «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια» και ισοπεδώνοντας το ανθρωποκεντρικό μας σύστημα, μας οδηγούν στην σκλαβοποίησή μας.

Φωνές από το παρελθόν που ζωντανεύουν στην συνείδησή μας την πολιτική αναισχυντία, γίνονται η αφορμή να αναλογιστούμε το σκοτεινό παρόν μας και να μας τραβήξει από τον λήθαργο της μιζέριας και να ανοίξουμε τα αυτιά στην αλήθεια.

Όποιος δεν αντέχει την αλήθεια ας συνεχίσει να αυτοδηλητηριάζεται μηρυκάζοντας τα απόβλητα των αργυρώνητων ραδιοτηλεοπτικών διαύλων.

 

ΥΠΟΘΕΣΙΣ «ΘΡΑΣ»ΙΜΙΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ: https://youtu.be/OW1qcvqxRJw?t=1938/

                  

 

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

                                                                                            ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

                                                                                      Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής

                                                                                           210 3250220         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive