Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Όταν κάποιοι της ελίτ δηλώνουν «φιλάνθρωποι» δεν εννοούν εμάς. Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης. ΦΩΤΟ

Όταν κάποιοι πραγματικοί παγκόσμιοι ηγέτες της Γης δηλώνουν «φιλάνθρωποι», όπως ο Γκέιτζ, οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, κλπ, δεν εννοούν εμάς. Εννοούν τους δικούς τους. «Ανθρώπους» θεωρούν μόνο τους εαυτούς τους. Διότι όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι... «Είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από τον παράδεισο στην Γη». Δηλαδή μας λένε ξεκάθαρα ότι έχουν θεϊκή καταγωγή και ότι είναι οι εκπεσόντες. Φυσικά λένε «ήρθαμε» και όχι «διωχθήκαμε». Είναι οι «άγγελοι» που έγιναν «δαίμονες», οπότε και μόνο απ’ αυτό αποκλείεται να είναι φιλάνθρωποι.

Εμάς, δεν μας θεωρούν ανθρώπους, αλλά «ζώα με ανθρώπινη εξωτερική μορφή» και γι αυτό μας αποκαλούν «γκόιμ» ή «τζεντίλε» (Gentile, σημαίνει «βέβηλος») και πρέπει να είμαστε αιωνίως δούλοι τους. Εξ άλλου η δουλεία στον πλανήτη είναι δικό τους δημιούργημα και αποδεκτή από τον θεό τους. Όταν την κατήργησαν, την κατήργησαν για οικονομικούς λόγους και δημιούργησαν νέα μορφή δουλείας, και είν’ αυτό που ζούμε σήμερα.

Πόσο «φιλάνθρωπος» μπορεί να είναι ο Ρότσιλντ ο οποίος σκλάβωσε δια των τραπεζών χώρες και λαούς και τις κατέστρεψε, και όσες χώρες αρνήθηκαν να του δώσουν τις Κεντρικές τους Τράπεζες, η εκτύπωση του χρήματος είναι το μυστικό, τις συνέτριψε με πόλεμο σκοτώνοντας αδιακρίτως και ανηλεώς ηγέτες και απλό κόσμο! Είναι ποτέ δυνατόν ένας Ρότσιλντ να είναι υποστηρικτής μας;

Ο ίδιος όμως αυτοδιαφημίζεται ως «φιλάνθρωπος» σε δρόμο της Γενεύης. Στην Γενεύη φυσικά, που αλλού; Στο κέντρο τους.

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος, σύμφωνα με δήλωσή του, ο Γκέιζ όταν θέλει την μείωση του πληθυσμού της Γης και η οικογένειά του έχει μόνιμα μέλη διαχρονικά στην μυστική οργάνωση “Skull and Bones”;

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος ο Σόρος; Εξ αιτίας του έχουν σκοτωθεί εκατομμύρια άνθρωποι και συνεχίζει ακόμη το σατανικό έργο του! Ο Σόρος εξυπηρετεί μόνο σιωνιστικά συμφέροντα.

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος ένας Μέρντοχ, ο «βασιλιάς» των ΜΜΕ παγκοσμίως ώστε να ελέγχονται οι ειδήσεις, σ’ όλον τον κόσμο. Δηλαδή είναι ο παγκόσμιος «υπουργός τύπου και προπαγάνδας».

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος ο Φαούτσι; Αυτός είναι υπεύθυνος πανδημίας κορωνοϊού, μόνιμος συνεργάτης Προέδρων των ΗΠΑ και μόνιμος στον Λευκό Οίκο.

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος ένας Ροκφέλερ ο οποίος έχει βαλθεί να οικειοποιηθεί όλον τον πλανήτη ως περιουσιακό στοιχείο; Θέλει το 100% του πλούτου, όχι το 99,99%, διότι μόνο με το 100% θα εκπληρωθούν οι προσδοκίες τους.

Είναι δυνατόν να είναι φιλάνθρωπος ένας Μογιερς, όταν διέπρεψε ως σχολιαστής πολιτικών ειδήσεων και τιμήθηκε με τόσα βραβεία από το «κύκλωμά» του; Φαίνεται ότι πέτυχε ως προπαγανδιστής!

Γιατί αναφέρω αυτούς; Διότι όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία του 2001 είναι όλοι μαζί μια παρέα και μοιράζονται μεταξύ τους «Βραβεία Φιλανθρωπίας»!

Μας εμφανίστηκαν και άλλοι «φιλάνθρωποι» όπως ο Μάσκ, ο Ζούγκεμπεργκ, Μπράνσον, κλπ, και όλοι αυτοί οι βαθύπλουτοι θέλουν το καλό μας. Θέλουν το καλό μας την στιγμή που οι ίδιοι παραδέχονται στα κείμενά τους ότι: «Οι οικογένειές μας ποτέ δεν θα μειχθούν με τις οικογένειές τους. Το αίμα μας πρέπει να παραμείνει αγνό για πάντα». Εκτός του ότι δεν έχουν, ούτε θέλουν να έχουν, σχέση με μας, παραδέχονται ότι: «Οι εκλεκτοί του Θεού θα υπερισχύσουν με την κτηνωδία και όχι με τον ανθρωπισμό». Δεν γίνεται από την μια να παραδέχεσαι ότι θα υπερισχύσεις με την «κτηνωδία» και από την άλλη να δηλώνεις ότι είσαι «φιλάνθρωπος».

Την «κτηνώδη» επιβολή τους την κατόρθωσαν με την «κτηνώδη» (πάλι το λένε) και τυφλή ισχύ τους την οποία έχουν καλυμμένη με τους λεγομένους «νόμους». Οι ίδιοι τα λένε αυτά, να μην τους πιστέψουμε μ’ αυτά που ζούμε; Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις για ψεύτες. Μας τα λένε, ασχέτως ποιοί τα πιστεύουν.

Πόσοι τελικά θα είναι αυτοί οι εκλεκτοί που θέλουν να ζουν ως «θεοί», σταματώντας το έργο του Θεού ως εκπεσόντες, έχοντας τους ανθρώπους δούλους τους και στην άγνοια, για να μπορούν να κλέβουν τις ψυχές τους και οι οποίοι δεν θα ξέρουν ούτε αν ζουν!

Ξέρουμε από την πρώτη Εντολή της Νέας Τάξης που είναι χαραγμένη στις πέτρες της Γεωργίας στις ΗΠΑ, ότι οι κάτοικοι στον πλανήτη δεν θα υπερβαίνουν τα 500.000.000 στο μέλλον. Πόσοι όμως θα είναι οι «εκλεκτοί»; Αυτοί θα είναι, σύμφωνα πάντα με τα κείμενά τους, 140.000-145.000. Δεν θα είναι πάντως παραπάνω από 145.000. Το πώς προκύπτει αυτός ο αριθμός δεν θα αναλυθεί τώρα.

Όλους αυτούς θα τους συνδέει το ίδιο αίμα. Αυτό έχουν ως κύριο και μοναδικό προσόν. Τώρα, όσοι άλλοι εντάχθηκαν εκ του πονηρού σε διάφορες μυστικές οργανώσεις, που ελέγχονται από τους «εκλεκτούς», για ν’ αποκομίσουν, πλούτη, δόξα ή οτιδήποτε άλλο λαχταράει η ψυχή τους, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι εκμεταλλευόμενοι και ότι θα χαιρετήσουν τις «βρυσούλες» όταν εδραιωθεί η Νέα τους Τάξη, ως μη χρειαζούμενοι πλέον, και δεν έχουν καμία θέση στους 145.000. Εξ’ άλλου το 145.000 είναι μικρός αριθμός και δεν χωράνε.

Αν αυτοί είναι «φιλάνθρωποι» από τότε που υπάρχουν, γιατί δεν έχουν δική τους λέξη για την «φιλανθρωπία» και χρησιμοποιούν ελληνική;

Χρήστος Μαντζιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive