Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΟΛΟΙ ... ΛΙΓΝΑΔΗΔΕΣ!! Πελώνη: "Ατυχής η έκφραση της Μενδώνη για τον Λιγνάδη - Δεν συνιστά λόγο αποπομπής, είναι καλή υπουργός.'" Φαντασου ΠΟΥ τους κρατάει ο τύπος

Ως "ατυχή έκφραση" χαρακτήρισε η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη τη φράση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη περί "επικίνδυνου ανθρώπου" αναφερόμενη στον Λιγνάδη... Χαρακτηριστικά η κα Πελώνη απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι "ήταν μια ατυχής έκφραση, αυτό το κρίνει η Δικαιοσύνη". Σε άλλη ερώτηση εάν η κυβέρνηση συμμερίζεται την άποψη της Λίνας Μενδώνη ότι εξαπατήθηκε, η κα Πελώνη είπε ότι "ένας ατυχής επικοινωνιακός χειρισμός δεν συνιστά λόγο αποπομπής. Η κυβέρνηση στηρίζει την κα Μενδώνη. Είναι μια καλή υπουργός με σημαντικό έργο στο υπουργείο Πολιτισμού". Η κα Πελώνη είπε ακόμη ότι η υπουργός Πολιτισμού απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού.

1 σχόλιο:

  1. Πες τα γλυκια μου κοπελα!Τι εκανε η καψερη;Τι δουλεια της κανει.Και στον Μπομπολα ξεσκιστηκε να δωσει λεφτα για το μετρο,και δουλεια στα τσιμεντα,και τις ανασκαφες τοσα χρονια σταματαειμην μας πουν και πλεονεκτες,και τον Κουλη προσπαθει να κουκουλωσει,και ειστε και αχαριστοι.Σε λιγο θα ζητησετε να φυγει και ο Μιχαλακης με την Νικη.Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive