Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Πρόταση γάμου αλά ελληνικά: Όταν οι αγωνιστικοί χώροι έσταξαν μέλι - «Κούλη, θα με παντρευτείς;». Σημ.Τυχαίο το όνομα. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ημέρα των Ερωτευμένων σήμερα (14/2) και αν ετοιμάζεστε να κάνετε μια πρόταση γάμου, ήρθε η ώρα να πάρετε ιδέες. Δείτε τι συνέβη στα ελληνικά γήπεδα από ερωτευμένους ποδοσφαιριστές και... μη! Η ταύτιση του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Βαλεντίνου με την Ημέρα των Ερωτευμένων... ξεκίνησε από την Αγγλία, αλλά και στην Ελλάδα τον τιμούμε δεόντως. Κόκκινα τριαντάφυλλα, καρδούλες, αρκουδάκια, γλυκά, σοκολάτες και πολλά άλλα θα έχει το σημερινό μενού για τα ερωτευμένα ζευγάρια. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέφτει Κυριακή που σημαίνει... μέρα ποδοσφαιρική με αρκετούς αγώνες και θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για έναν παίκτη να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του την ώρα του αγώνα.

Ποδοσφαιριστές το έχουν πράξει, αλλά όχι στις 14 Φεβρουαρίου, αφού μπορεί να μην έπεφτε Σαββατοκύριακο. Πάντως, εμείς σας παρουσιάζουμε προτάσεις γάμου ποδοσφαιριστών ή ακόμα και στους ίδιους στα ελληνικά γήπεδα.

Το σύνηθες είναι να δεις μια πρόταση γάμου στην κερκίδα, αλλά έχει συμβεί και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Με τη βοήθεια των συμπαικτών

Σε μια αναμέτρηση του Μακεδονικού Φούφα με τον Ναυπακτιακό, ο Θοδωρής Σιδηρόπουλος αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου, στην αγαπημένη του Κωνσταντίνα πατώντας στο χορτάρι.

Οι συμπαίκτες του είχαν γράψει σε μπλουζάκια την φράση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;», με την υποψήφια νύφη να μπαίνει στο γήπεδο προκειμένου να πάρει το δαχτυλίδι και να πει το πολυπόθητο «ΝΑΙ».

Υπό τους ήχους του αγαπημένου τραγουδιού

Επίσης, πριν τον αγώνα Ομόνοια - Εθνικός στο γήπεδο του Αλμυρού στο Ηράκλειο, ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Χιώτης έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του, με την πολύτιμη βοήθεια των συμπαικτών του, οι οποίοι φόρεσαν φανέλες που έγραφαν "Ελίνα θα με παντρευτείς;".

Ο υποψήφιος γαμπρός κατευθύνθηκε προς την αγαπημένη του για να ακούσει το «Yes», με το αγαπημένο τραγούδι του ζευγαριού να ακούγεται από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Κούλη θα με παντρευτείς;

Το να κάνει πρόταση γάμου ένας άντρας σε μια γυναίκα είναι απολύτως φυσιολογικό. Να γίνει το αντίστροφο, είναι πάρα πολύ σπάνιο.

Όμως, στο γήπεδο της Δήμητρας Ευξεινούπολης. Η Καλλιόπη Δήμου, έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο της, ποδοσφαιριστή (της Δήμητρας Ευξεινουπόλεως), Κυριάκο Παυλίδη.

Είχε ετοιμάσει ένα πανό που έγραφε: «Κούλη, θα με παντρευτείς;»

Η πρόταση γάμου του έφερε κίτρινη κάρτα

Σε ένα γήπεδο του Ηρακλείου Κρήτης και συγκεκριμένα στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα Κόρακας – Ασήμι στο γήπεδο Πόμπιας, ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων Νεκτάριος Ρηγάκης πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κατευθύνθηκε προς την κερκίδα και πλησίασε την κοπέλα του, Μαίρη Πάρου για να της κάνει πρόταση γάμου.

Παρέδωσε ανθοδέσμη και δαχτυλίδι, άκουσε το ναι και πήρε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive