Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σε κεντρικούς δρόμους του Ευόσμου πραγματοποίησαν κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου διαμαρτυρόμενοι για την επιβολή σκληρότερου lockdown στο Δήμο τους... και την φημολογία για δημιουργία hot spot παράνομων μεταναστών στην περιοχή Νέα Πολιτεία.

Παράλληλα υπέγραψαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί τη Δευτέρα στον δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό.Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι δε θα δεχθούν την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στα όρια του δήμου. Ωστόσο με ανακοίνωση του ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, προχώρησε σε διάψευση για το ότι επίκειται η δημιουργία hotspot.

Την κινητοποίηση των κατοίκων του Ευόσμου παρακολουθούν διακριτικά αστυνομικές δυνάμεις ενώ η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία για την διευκόλυνση των οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive