Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΟΥΛΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ-ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΕΖΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ. ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το χώρο των γραφείων της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Καλλιθέα, άνδρες της κρατικής ασφάλειας, έχουν περικυκλώσει για μία φορά ακόμη, την εφημερίδα μας.  Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά επιχείρηση της αστυνομίας... και πιθανότατα της αποκαλούμενης “Προστασίας Δημοκρατικού Πολιτεύματος”, της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, η οποία κατ’ εντολήν της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, επιτάσσει συλλήψεις, σε μια βαθύτατα αντιδημοκρατική κυβέρνηση , η οποία χάνοντας τον έλεγχο, επιδιώκει την τρομοκράτηση και την λογοκρισία. Κάτι το οποίο ούτε θα επιτύχουν, ούτε θα φέρουν εις πέρας.  Τα φαινόμενα αυτά, θυμίζουν στιγμές απολυταρχικού πολιτεύματος, πλήττουν βάναυσα την Ελευθερία του Τύπου και την ελεύθερη κυκλοφορία των ιδεών και αποτελούν αντισυνταγματικά φαινόμενα φασιστικής προέλευσης, καθεστώτων Ρουμανίας, Αλβανίας και Σοβιετικής Ένωσης.  Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, θα πέσει. Πρέπει να πέσει. Εμείς, θα κάνουμε το καθήκον μας αλλά αυτοί να δούμε που θα πάνε να κρυφτούν, όταν η γη θα φεύγει κάτω από τα πόδια τους. Γιατί σε αυτή την ιστορία υπάρχουν σοβαρότατες ποινικές ευθύνες για τις οποίες θα λογοδοτήσουν ενώπιον καθαρών δικαστών, κάτι που δεν συμβαίνει αυτές τις ώρες.  Απ όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, την επιχείρηση λογοκρισίας και εκφοβισμού μας, συντονίζουν ο ανηψιός του πρωθυπουργού, ανεξέλεγκτος Γρηγόρης Δημητριάδης (για το οποίο έχουμε τρανταχτές αποδείξεις και με οπτικοακουστικό υλικό, ότι συνεργαζόταν στο Μαξίμου με παραβατικές φυσιογνωμίες της Ελληνικής Κόζα Νόστρα), ο ίδιος ο πρωθυπουργός που έχει χάσει τον έλεγχο καθώς και ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Μιχάλης Χρυσοχοίδης.  Θα επανέλθουμε και με τρανταχτά στοιχεία. Και τότε θα κλάψει ο κάθε πικραμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive