Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Μεγαλες πιθανοτητες να εκαναν το λαθος που θα τους εκθεσει ανεπανορθωτα ..!!

Την εποχη που ξεσπασε ο Ιος στην γουχαν ειχε βγει μια γρηγορη μελετη που εδειχνε οτι οταν εκαναν καραντινα σε οικογενειες στον ιδιο χωρο ειχαν αυξησει νεκρων !... Δηλαδη πιστευαν τοτε οτι ο Ιος σε κλειστο χωρο με καποιο τροπο γινοταν πιο επιθετικος και τους ξεπαστρευε !

Βεβαια απο τοτε μεχρι σημερα εχουμε πολλες μεταλλαξεις και ειναι γνωστο στην βιολογια οτι οταν ενας ιος μεταλλασσεται και εχει πολυ πιο ευκολη μεταδοση χανει την αρχικη δυναμικη του να επιφερει θανατο !

Μολις εμαθα οτι σημερα λογω χιονιου ακυρωσαν τους προγραμματισμενους εμβολιασμους και εκαναν εμβολιασμους στην Φυλακη του Κορυδαλου!!…

Πραγμα που εχει πιθανοτητες να μας δειξει πολλα παρα το οτι εχουμε να κανουμε με πολλα διαφορετικα κελια και δεν γνωριζουμε πως θα διαχειριστουν εσωτερικα το θεμα ..δηλαδη αν οι εμβολιασμενοι χωριστουν απο τους ανεμβολιαστους κοκ !

Νομιζω οτι θα γινει το λαθος ..η τουλαχιστον υπαρχει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να γινει το λαθος και σε εικοσι μερες απο σημερα να εχουμε στις πρωτες ειδησεις το θεμα κορυδαλου ..!

Επειδη εχουμε μνημη χρυσοψαρου και αυτο το εκμεταλευονται το αφηνω εδω λοιπον να υπαρχει και ελπιζω να μην ξαναγυρισουμε να το συζητησουμε ποτε ξανα !

Αν ξαναγυρισουμε εδω σημαινει οτι θα εχουν πλεον προβλημα μεγαλο με την γενικη αφηγηση του εμβολιου κοκ…!

Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive