Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Γονατιστός στο χιόνι «για τις ανάγκες του ρεπορτάζ» στο δελτίο ειδήσεων του ANT1. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γονατιστός στο χιόνι «για τις ανάγκες του ρεπορτάζ» στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 Μία ακόμα εξευτελιστική στιγμή στην ιστορία των δελτίων ειδήσεων προστέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης από το μεσημεριανό δελτίο του ΑΝΤ1, όταν μετέδωσαν την εικόνα δημοσιογράφου που το πρωί χαριεντιζόταν με το ύψος του χιονιού στην Πεντέλη περπατώντας γονατιστός, ως πραγματική...
λίγες ώρες αργότερα, καταφέρνοντας να επισκιάσουν το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ της Δευτέρας, όπου ο δημοσιογράφος μετέδιδε πως «ένας θεός ξέρει πως περάσαμε τη Μαλακάσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λίγες ώρες αργότερα, το μεσημεριανό δελτίο του ίδιου καναλιού, σε ρεπορτάζ για την κακοκαιρία επέλεξε να συμπεριλάβει το «ρεπορτάζ» του γονατιστού δημοσιογράφου και να το μεταδώσει ως κανονικό, δίνοντας στους τηλεθεατές ψευδή αίσθηση για το ύψος της χιονόπτωσης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 19.30, με το σούπερ του καναλιού να γράφει «Πρωτόγνωρες εικόνες στο κέντρο – Προβλήματα στις μετακινήσεις» (ολόκληρο το δελτίο εδώ, στο 19.30):

Σημειώνεται πως σε ένα ακόμα υψηλό υπερβολής και παραπληροφόρησης κινήθηκε την προηγούμενη ημέρα και η τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης έδωσε ρεπορτάζ από ένα αυτοκίνητο που κινούταν στην Εθνική Οδό με δραματικούς τόνους, περιγράφοντας εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το λουκέτο από την κυβέρνηση και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την ώρα που η εικόνα που μετέδιδε ήταν τόσο αναντίστοιχη που και οι δύο δημοσιογράφοι στο στούντιο απόρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive