Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

ΑΠΛΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ. Ηλεκτρικό πατίνι με ΜΟΝΟ 1.200 ευρώ ΚΑΙ με γραμμάτια. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η ηλεκτροκίνηση έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και μάλιστα για πολλούς έχει γίνει ο βασικός τρόπος μετακίνησης. Ειδικά σε μεγάλα αστικά κέντρα. Καθημερινά συναντάμε ανθρώπους με ηλεκτρικά πατίνια στους δρόμους των μεγάλων πόλεων όπως η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα που καθημερινά πηγαίνουν στις δουλειές τους με αυτά.... Οι επαγγελματικές κατηγορίες που επιλέγουν την ηλεκτροκίνηση είναι κυρίως εργαζόμενοι, Δικηγόροι, υπάλληλοι γραφείων, λογιστές, κ.α. αλλά και κάτοικοι εντός του αστικού ιστού Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και γενικά μεγάλων πόλεων. Τα πλεονεκτήματα ενός ηλεκτροκίνητου πατινιού είναι τεράστια σε σχέση με βενζινοκίνητα οχήματα ακόμα και άλλα μεγαλύτερα ηλεκτροκίνητα οχήματα όπως μηχανάκια.

Μπορείτε να το δείτε εδώ να κάνετε ένα test Drive και να το αποκτήσετε με γραμμάτια!

Ποιο είναι όμως το κατάλληλο ηλεκτρικό πατίνι που πρέπει να επιλέξω; Η απάντηση πρέπει να είναι συνάρτηση αξιοπιστίας επιδόσεων και τιμής. Δυστυχώς μέχρι και φέτος στην Ελλάδα είχαμε περιορισμένες επιλογές σε ηλεκτρικό πατίνι και ως καλύτερο γνωρίζαμε το Xiaomi Mi Electric Scooter το οποίο και φυσικά δεν είναι το καλύτερο σύμφωνα με την παραπάνω συνάρτηση. Μία από τις καλύτερες εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν πουλούσε στην Ελλάδα τα προϊόντα της καθόλου. Κατά συνέπεια όλοι όσοι ήθελαν κάτι πολύ καλύτερο, αξιόπιστο και με πολύ περισσότερες δυνατότητες να μην έχουν επιλογή. Η ΚUGOO πλέον εκπροσωπείται από την Lamazi και μάλιστα με 2 έτη εγγύηση σε όλα τα μέρη των πατινιών της.

Μπορείτε να το δείτε εδώ να κάνετε ένα test Drive και να το αποκτήσετε με γραμμάτια!

Η κορυφαία επιλογή αυτή την στιγμή με δεδομένο των απαιτήσεων αλλά και σε συνάρτηση με την τιμή είναι το G-booster της Kugoo. Μάλιστα το συγκεκριμένο ηλεκτρικό πατίνι είναι έχει επιδόσεις και χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. Πρώτο είναι η δύναμη του. Διαθέτει διπλό μοτέρ 800watt με ταχύτητα 55χιλιμέτρων την ώρα κάνοντας τα υπόλοιπα πατίνια να μοιάζουν ψεύτικα δίπλα του. Έχει σκελετό αλουμινίου και διαθέτει διπλό αμορτισέρ μπροστά και ενισχυμένο πίσω πράγμα που χαρίζει τρομερή ασφάλεια σταθερότητα και δίνει την δυνατότητα στον οδηγό να ανέβει και να κατέβει πεζοδρόμια με άνεση εν κινήσει. Φυσικά δεν θα μπορούσε να υστερεί σε ασφάλεια και διαθέτει δισκόφρενα μπροστά και πίσω με λάστιχο 10 ιντσών με αεροθάλαμο και όχι αφρό αλλά και συναγερμό πολλαπλών επιλογών. Έχει τρία mode λειτουργίας με το eco να πιάνει μέχρι 25 χιλιόμετρα την ώρα, το normal που πάει μέχρι 40 χλμ/ώρα και το fast που μπορεί να πάει μέχρι και 55χλμ/ώρα. Η δύναμή του δεν θα σας προδώσει ποτέ και μπορεί να ανεβαίνετε ανηφόρες με ως και 30% κλήση μέχρι και 120 κιλά. Αυτό το ολοκληρωμένο όχημα είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για όλους όσους θέλουν κάτι αξιόπιστο, δυνατό και γρήγορο. Φυσικά σαν χρήστης του G-booster εδώ και λίγες εβδομάδες μπορώ να σας πω ότι είναι ότι καλύτερο έχουμε δοκιμάσει με διαφορά και μας έχει λύσει τα χέρια για εξωτερικές δουλείες που αφορούν το γραφείο μας. Μάλιστα κάποια στιγμή το δοκιμάσαμε και το συγκρίναμε με αυτοκίνητο και μηχανάκι για να διασχίσουμε το κέντρο της Θεσσαλονίκης μέσω της Εγνατίας. Το g-booster ήταν κατά 7 λεπτά γρηγορότερο από το μηχανάκι και κατά 14 λεπτά γρηγορότερο από το αυτοκίνητο εντός πόλης. Μάλιστα η δύναμή του είναι τόσο μεγάλη που σας δίνει την δυνατότητα να το απολαύσετε και σε ανώμαλο δρόμο. Η εταιρεία Lamazi σας δίνει την δυνατότητα να το αποκτήσετε αφού πρώτα το κάνετε ένα δωρεάν test drive και με γραμμάτιά.

Μπορείτε να το δείτε εδώ να κάνετε ένα test Drive και να το αποκτήσετε με γραμμάτια!

Δείτε το βίντεο με την δράση του Kugoo G-booster

 

Crazy Napo

2 σχόλια:

  1. με τοσα λεφτα βρισκω χτ250 μεταχηρισμενο να κανω και καμια ορθια,ακου πατινι ξεφτιλα ρε πουστη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι ρε ντροπη με τοσα λεφτα βρισκης ΥΑΜΑΗΑ Ζ 125 διχρονο που παταει κατω και μεγαλες μηχανες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive