Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021

Ανεκδοτάκιας: Ο Τοτός και η TΣATΣA …!

Ο Τοτός και παρατηρούσε τον πατέρα του να βγαίνει καθημερινά από το σπίτι και να γυρνάει μετά από δυο ώρες. Καθώς ήταν περίεργος, θέλησε να μάθει που πήγαινε ο πατέρας του. Μια μέρα τον ακολούθησε και τον είδε να μπαίνει σε έναν οίκο ανοχής…Ο Τοτός μη γνωρίζοντας τι γίνεται εκεί μέσα, καθώς ήταν σε πολύ μικρή ηλικία, μπήκε να δει...

– Η τσατσά τον είδε και τον ρώτησε:

– Τι κάνεις εδώ μικρέ
– Θέλω να μάθω τι κάνουν εδώ! Μη ξέροντας τι εξηγήσεις να δώσει στον πιτσιρικά, η τσατσά προσπάθησε να τον καλοπιάσει και να του αποσπάσει την προσοχή.
– Αγοράκι μου θέλεις μια φέτα με μέλι;
– Θέλω λέει ο Τοτός Τρώει λοιπόν ο Τοτός τη φέτα και τον ξαναρωτάει η τσατσά

– Θέλεις και μια δεύτερη; – Θέλω λέει ο Τοτός, και τρώει την δεύτερη φέτα με το μέλι. Καθώς δεν έφευγε, η τσατσά τον ξαναρωτάει:
– Θες και μια τρίτη φέτα; Αν και είχε βαρυστομαχιάσει ο λιγούρης ο Τοτός απάντησε – Θέλω!. Επειδή όμως δεν μπορούσε να την φάει, έγλυψε το μέλι και αποφάσισε να φύγει.   – Στην έξοδο βρίσκει τον πατέρα του. Έκπληκτος, ο πατέρας του τον ρωτάει:

– Τοτέ, τι έκανες εσύ εδώ;; Και ο Τοτός απαντάει:

– Τις δυο τις κατάφερα, την τρίτη την έγλυψα κι έφυγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive